Love&Sex

Oprez! S ovim horoskopskim znakovima ne bi trebala ići na spoj ove godine

  • Datum rođenja ovisi o našem ljubavnom životu
  • Ako do kraja 2019. želiš izbjeći slomljeno srce nemoj ići na spoj s ovim horoskopskim znakovima
  • Piše u zvijezdama!

Kad je riječ o ljubavi, logično je da ne odgovara svatko svakome. S druge strane, hoćemo li se zaljubiti u nekoga ili ne često je pravi misterij – i često se osjećamo kao da si ne možemo pomoći, zar ne? Astrolozi tvrde kako zvijezde, odnosno datum rođenja, itekako ovise o našem ljubavnom životu. Također ti savjetuju sljedeće: ako do kraja 2019. želiš izbjeći slomljeno srce i ljubavne patnje, ni u kom slučaju nemoj ići na spoj s ovim horoskopskim znakovima…

Ovan 

Ako si rođena u znaku ovna, drži se podalje od riba. Senzibilne ribe će te samo usporavati i sprječavati tvoj uspjeh. 

Bik 

Ove godine bikovima nikako neće odgovarati blizanci. Oba horoskopska znaka žele postići puno toga u 2019. godini, a zajedno bi im to bilo teško. Jedan bi smetao drugome i na kraju bi ostao razočaran. 

Možda vas zanima Fatalna seks božica, senzualna diva ili zaigrani vražićak: Koliko si dobra u krevetu sudeći prema horoskopu? Rubrika Life&style Life&style

Blizanci 

Rakovi se ove godine koncentriraju isključivo na obiteljsku sreću, a to blizancima nije nikako na prvom mjestu. Ova kombinacija će žalosno završiti pa je bolje da uopće ne počne vezu. 

Rak 

Rak i vaga bi trebali ove godine držati prste dalje jedno od drugoga. Dok je rak čvrsto sa dvije noge na zemlji, vaga je još u potrazi za smislom života. 

Možda vas zanima Čini li te staloženom ili plačljivom? Kako Merkur djeluje baš na tvoj horoskopski znak Rubrika Life&style Life&style

Lav 

Premda se lav i škorpion brzo seksualno privuku, moraju biti jako oprezni. Naime, škorpion želi ove godine uživati u slobodi i ne želi čvrstu vezu. 

Djevica 

Djevica čezne za nekim tko zna što želi. Premda će vodenjak vjerojatno probuditi dobar dojam i činit će se da je možda on onaj pravi, djevica se ne bi trebala previše oduševljavati – ljubavni jadi su zagarantirani. 

Vaga 

Osobe rođene u znaku vage će se ove godine koncentrirati jedino još na sebe same. Nažalost, bik bi im mogao smetati na tom putu. 

Škorpion 

Škorpion čezne za zabavom i ove godine ne želi čvrstu vezu. Zbog toga bi trebala napraviti široki luk oko strijelca – on želi ove godine ozbiljnu vezu. 

Možda vas zanima Blago vam se! Ova 4 horoskopska znaka će do kraja godine imati najviše sreće u ljubavi Rubrika Love&Sex Love&Sex

Strijelac 

Premda strijelca čarobno privlači djevica, ona će vjerojatno pobjeći od veze  - a ti ćeš ostati slomljena srca. 

Jarac 

Jarci su ambiciozni ljudi željni znanja. Stoga im neodlučne vage nikako ne odgovaraju. 

Vodenjak 

Vodenjaci se ove godine ne bi trebali zaljubiti u ovna. Nažalost, nisu na istoj valnoj duljini pa će često izbijati svađe. 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0