Love&Sex

Ovi horoskopski znakovi počinju strastveno, ali njihova veza će loše završiti

  • Neke veze mogu u početku doista dobro funkcionirati. Međutim, premda se neko vrijeme sve čini savršenim, odjednom ljubav jednostavno nestane…
  • Otkrivamo vam horoskopske znakove koji će započeti vezu sa velikom strašću, ali njihova će ljubav kasnije biti na velikom iskušenju
  • Naravno, ovo je samo u domeni astralnih teorija, ali složit ćete se da neki horoskopski znakovi jednostavno nisu jedni za druge 

Prekid je puno bolniji ako je veza bila dobra i skladna. Ali, neki horoskopski parovi si neko vrijeme dobro pristaju. U početku kao da su stvoreni jedno za drugo, ali nakon nekog vremena veza ipak propadne. 

1. Bik i vodenjak 

Na prvi pogled čini se da je veza između ova dva horoskopska znaka savršena. Međutim, i vodenjak i bik su jako tvrdoglave osobe. Teško im padaju kompromisi i rijetko se mogu dogovoriti nešto kako treba. Njihova tvrdoglavost stoji na putu dugotrajnoj vezi. 

via GIPHY

2. Ovan i rak 

Ovan i rak imaju strastvenu vezu. Prva faza zaljubljenosti je vrlo intenzivna. Ali kako prolaze mjeseci ili godine, ljubav kopni. Rak je nakon nekog vremena previše senzibilan za temperamentnog ovna. Na kraju oboje shvate kako nisu jedno za drugo. 

3. Blizanci i rak 

Čudna kombinacija, ali često se događa da se zaljube. U početku veze čini se da je ljubav savršena, ali onda se počnu pojavljivati različite karakterne crte. Rakovi su osjećajni i vrlo senzibilni, a blizanci su poznati po svojoj krutosti. A to jednostavno ne ide zajedno…

Možda vas zanima Zašto su Francuskinje tako dobre ljubavnice i što možemo naučiti od njih? Rubrika Life&style Life&style

4. Rak i vodenjak 

Vodenjak neće dugo izdržati u vezi s jako senzibilnom osobom. Rak mu se neće nikada moći dovoljno približiti pa ova veza - nakon kratke faze zaljubljenosti- brzo doživljava propast. 

5. Lav i bik 

I lavovi i bikovi imaju snažne osobnosti. U početku je veza vrlo temperamentna i strastvena, ali to traje tek neko vrijeme. Nakon nekoliko mjeseci ili godina će različita zanimanja i potrebe uzrokovati brzi prekid veze. 

via GIPHY

6. Djevica i lav 

Premda je djevica zemljani znak, a lav vatreni, njihova veza u početku može biti sasvim dobra. Djevice privlače lavovi, ali dugotrajno neće biti sretne s njima. Različiti karakteri jednostavno ne idu ruku pod ruku. Sukobljavaju se samouvjereni i dominantni karakter lavova te brižan i miran karakter djevica.

7. Djevica i blizanci 

Djevice vole analizirati, a to ne odgovara blizancima – kojima je teško odlučiti se na nešto te unijeti reda u svoj život. Djevice su potpuna suprotnost. 

8. Vaga i jarac 

Pošto su oba znaka spremni na kompromise, njihova veza može jedno vrijeme sasvim dobro funkcionirati. Međutim, nakon nekog vremena vaga – koja se oslanja na osjećaj u trbuhu i vrlo je osjećajna – više ne odgovara hladnom i pragmatičnom jarcu. 

Možda vas zanima Jesi li među njima? Pripadnici ova 3 horoskopska znaka se najbolje ljube Rubrika Love&Sex Love&Sex

9. Škorpion i ovan 

U počeku je veza između ova dva znaka vrlo strastvena i romantična. Ali, premda je dobro počela, u nekom trenutku će naprasno prestati. Imaju jednostavno totalno drugačije osobnosti i često se svađaju i nepotrebno diskutiraju. 

via GIPHY

10. Strijelac i jarac 

Sve je dobro, a onda opet loše. Veza strijelca i jarca ima stalne uspone i padove. Jarci su previše racionalni i nefleksibilni za neopterećene i spontane strijelce. Rijetko će imati jednako mišljenje, što nije dobro za dugotrajniju vezu. 

11. Jarac i blizanci 

Kombinacija jarca i blizanca nije baš idealna. Možda u početku imaju osjećaj da su stvoreni jedno za drugo, ali to se vremenom promijeni. Blizanci – sa svojom zaigranošću, spremnošću na rizik i životnim veseljem – jednostavno ne odgovaraju prizemljenim jarcima koji fanatično traže sigurnost. 

12. Vodenjak i škorpion 

Vodenjak i škorpion često započnu vezu. Ali, imaju različite poglede na život. Vodenjaku je teško prihvatiti „iz dana u dan“ životnu filozofiju škorpiona. 

13. Ribe i lav 

Ribe su romantične i osjećajne. S druge strane, lavovi su vrlo dominantni. Oni nenamjerno povrijede osjećaje riba – ali prečesto. Ova dva znaka jednostavno si ne odgovaraju. 

via GIPHY

14. Ribe i blizanci 

U početku je privlačnost između ta dva znaka golema. Zaljubljeni su, strastveni i romantični. Međutim, nakon nekog vremena blizanci ne mogu podnijeti senzibilnost riba. A ribe to jednostavno ne mogu progutati. 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0