Love&Sex

Blago vam se! Ova 4 horoskopska znaka će do kraja godine imati najviše sreće u ljubavi

  • Ova četiri znaka će do kraja godine imati sreće u ljubavi – zvijezde će im podariti nove ljubavne pustolovine
  • Slobodni blizanci će napokon pronaći srodnu dušu
  • Strijelcima se nakon duge stanke smiješi sreća na ljubavnom planu 

Za neke horoskopske znakove su šanse za novu ljubav puno bolje nego za neke druge. Ne zato jer nemaju sreće, nego zato jer su trenutačno jako znatiželjni, promijenit će puno stvari u svom životu te stalno upoznavati nove ljude. Ova četiri horoskopska znaka najvjerojatnije će do kraja godine upoznati te iskusiti novu ljubav. 

Ovan

Tvoja 'ovnovska' priroda traži stalnu zabavu. Uvijek želiš nešto poduzimati i mrziš dosadu. A točno to će ti sada ići od ruke. Voliš i tražiš pustolovinu – i sada će je biti više nego ikada. To će biti sigurno primjetno i u ljubavnom životu. Ali, budi oprezna: pazi da si priuštiš i mirna, opuštena razdoblja – kako ne bi izgorjela. 

Možda vas zanima Fatalna seks božica, senzualna diva ili zaigrani vražićak: Koliko si dobra u krevetu sudeći prema horoskopu? Rubrika Life&style Life&style

Blizanci 

Ti si, poput svih osoba rođenih u znaku blizanaca, znatiželjna po prirodi. Stalno tražiš neka nova iskustva i želiš isprobavati nove stvari. Voliš istraživati nova mjesta te upoznavati nove ljude. Želiš putovati i upoznavati nove kulture. I to je dobro! Do kraja godine ćeš imati puno prilika sretati se s novim ljudima. Šanse za vrući flert su također jako velike. Ali, budi oprezna: naginješ ka tome da brzo izgubiš zanimanje i počneš se dosađivati. Pazi na to da se duže vrijeme koncentriraš na jednu osobu. 

Lav 

Osobe rođene u znaku lava vole dramatiku i romantiku u ljubavi. Kad si u središtu događanja, osjećaš se osobito dobro. Flertuješ, uspijeva ti i živiš svoj život. I tako će biti do kraja godine. Međutim, nemoj se pomiriti samo s tim – ove godine te očekuju još mnoge sjajne mogućnosti. 

Možda vas zanima Ovi horoskopski znakovi počinju strastveno, ali njihova veza će loše završiti Rubrika Love&Sex Love&Sex

Strijelac 

Nakon duge 'sušne' stanke u ljubavi – napokon ti se vraća velika sreća. Do kraja godine ćeš uživati u životu te se možeš početi veseliti svemu što dolazi – bez pritiska i posebnih očekivanja. A ta će tvoja sreća biti privlačna. Radoznala si te voliš izlaziti i upoznavati nove ljude. Dakle, imaš sve što ti treba za veliku ljubav. 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0