Love&Sex

Najviše muškaraca želi promijeniti jednu stvar na svojoj partnerici, i ne, nema nikakve veze s izgledom

  • Naravno, apsolutno je jasno da ne želimo ništa promijeniti na našem dragom – ali druge žene očito žele. Barem je to pokazala jedna anonimna anketa
  • Većina od 31 posto ispitanih muškaraca želi da im je partnerica seksualno aktivnija
  • Čak 24 posto žena želi da partner češće razgovara o osjećajima

I naravno da ćemo mu dopustiti da bude onakav kakav želi i naravno da će biti najbolji za nas. OK, 'ajde, ako bi nam netko prislonio pištolj na čelo i prisilio nas da kažemo što bismo promijenile na partneru, možda bismo ipak nešto rekle – ali s puno muke! Hm, a kad bi nas netko pitao u anonimnosti Interneta…? 

Možda vas zanima Jesi li ikada morala birati između karijere i obitelji? Evo što o tome misle ove žene Rubrika Life&style Life&style

Anketirano je 3.000 korisnika Interneta 

Internetski portal „Parship“ je u online-anketi postavio pitanje korisnicima: „Recimo da možeš promijeniti tri stvari na svom partneru, koje bi to bile?“ Oko 3.000 odraslih osoba odgovorilo je na to i dalo šokantne (ili umirujuće) rezultate: tek svaki šesti (16 posto) ne bi ništa promijenio na svom partneru – pri tome preostalih 84 posto nije imalo pištolj na čelu. 

Možda vas zanima Sitne navike koje razotkrivaju muškarca: Kojem tipu pripada tvoj dragi? Rubrika Life&style Life&style

Top 3 kod muškaraca 

Kod muških ispitanika istaknule su se dvije stvari koje bi rado promijenili na partnericama: većina od 31 posto želi da su seksualno aktivnije. A 26 posto smatra kako bi bilo dobro da imaju partnerice koje manje prigovaraju. Sa 19 posto je na trećem mjestu želja da ne postane toliko brzo emotivna, ali i da je urednija – pri čemu valjda ne misle da ne smijemo okolo ostavljati svoje seksi donje rublje ili igračke, zar ne, dragi dečki…?

Top 3 kod žena 

Ispitanim ženama nije bio prioritet za promjene na seksualnoj razini, nego emotivnoj: 24 posto željelo je da partner češće razgovara o osjećajima. Više reda želi si 23 posto žena, a da on općenito više razgovara želi si 20 posto dama.

Možda vas zanima Hura! Znamo kako više nikad nećeš ostati s praznom baterijom mobitela Rubrika Life&style Life&style
Photo: Shutterstock/Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MarieAlice

    Pozdrav svima vama pozdrav. Zovem se Marie Alice, želim iskoristiti ovu sjajnu zlatnu priliku da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam nedavno primio zajam od 60000 eura. Prije sam nešto tražio zajam i oni su me kasnije prevarili. Pokušao ... prikaži još!