Love&Sex

Zaboravi što TI smatraš da mu je privlačno: on voli ovih 7 stvari na tebi i ne želi da se promjene

  • Mnoge žene misle da za susret s muškarcem moraju otići na frizuru, mnikuru i profesionalno šminkanje - no ove detalje primijećuju samo druge žene, muškarcima su nevažni
  • Muškarac jako puno o ženi sazna iz toga kako ga promatra, gleda li ga u oči, ima li u njezinu pogledu flerta
  • Muškarci u velikoj većini vole prirodan izgled, neku vrstu iskrenosti i kad je naše lice u pitanju. Ne privlači ih kad se skrivamo ispod debelog sloja pudera

Iako ti nikad ne bismo savjetovali da na spoj ideš zapuštena i neuredna jer je tvoje žensko samopouzdanje u tim trenucima najvažnije, moraš biti svjesna toga da žene često imaju posve krive ideje o tome što muškarci žele i što im se sviđa. Mnoge žene misle da za sudar s muškarcem koji im se sviđa moraju otići na frizuru, pedikuru, depiliranje, masažu, tretman lica i profesionalno šminkanje. No, kao prvo, oni nisu žene, a samo žena na drugoj ženi primjećuje neke detalje koji su muškarcima nevažni.

Možda vas zanima Kako umanjiti tamne podočnjake i riješiti se dosadnih borica oko očiju? Rubrika Beauty Beauty

Još je gore kad žena pomisli da se mora radikalno mijenjati da bi se svidjela muškarcu. Svi normalni, kvalitetni muškarci (a drugačijeg ti ne želimo), vole žensko tijelo onakvo kakvo jest, prirodno. Muškarac koji ti sugerira da bi nešto na sebi morala radikalno mijenjati da bi ostao s tobom, zaslužuje samo jedno - da ga ostaviš.

Muškarci su nam odgovorili na pitanje što ih na ženi odmah privuče. Kad pročitaš njihove odgovore, shvatit ćeš da te pravi muškarac može voljeti bez umjetnih usnica, grudi ili botoksa.

Muškarci obožavaju...

1. Našu kosu

Gotovo svaki muškarac - i nas je to začudilo - primjećuje kakvu žena ima kosu i frizuru. Naša frizura jako puno kaže o nama i oni to intuitivno razumiju. Ponekad kosa pokazuje da je žena zapravo skrivena putolovka zarobljena u uredu i to će ih oduševiti. 

via GIPHY

2. Naše oči

Oči su prozori duše i to normalni ljudi osjećaju. Muškarac jako puno o ženi sazna iz toga kako ga promatra, gleda li ga u oči, ima li u njezinu pogledu flerta... Zato muškarca gledaj u oči i očima ostvari prvi kontakt, kasnije će sve ići lakše.

3. Našu kožu

Žena koja se i doslovno ugodno osjeća u svojoj koži uvijek će prije osvojiti muškarca od one koja je skriva ispod debelog sloja tekućeg pudera. Muškarci uglavnom ne vole plastične lutke. Oni u velikoj većini vole prirodan izgled, neku vrstu iskrenosti i kad je naše lice u pitanju. Ne privlači ih puder nego koža.

4. Naš pupak

Muškarci ga vole vidjeti, nije nam točno jasno zašto. Mnoge žene se iz nekog razloga srame svojeg pupka, no ne bi trebale. Kraći top ili bikini muškarcima su uvijek privlačni.

via GIPHY

5. Naš vrat

Je li ti ikada palo na pamet da se muškarci gotovo uvijek u trenucima strasti fokusiraju na vrat? U muškom umu ženski goli vrat je nešto veoma seksi.

6. Naše grudi

Postoji li nešto tako bjelodano kao ljubav muškaraca za naše grudi. One ga mogu i doslovno izluditi. I nemoj se opterećivati time jesu li velike ili male, vise li malo ili ne - kad su grudi u pitanju, muškarci ih generalno vole i nisu oko njih izbirljivi. Žene im prije vide mane nego muškarci.

7. Naše noge

Oni ih vole vidjeti razgolićene, vole šorceve, kratke haljinice, pripijene traperice. Stvar je u tome da ih i ti moraš voljeti, a ne osjećati potrebu da ih skrivaš - ako se budeš ponašala kao da ih se sramiš, to bi ga moglo odbiti puno prije nego malo celulita ili koji kilogram viška.

Zaključak za kraj

Ljubav počinje s pogledom, ali se ne svodi na izgled. Na izgledu se ne može izgraditi odnos. Poradi na svojim neugodnim karakternim osobinama - to možeš i trebaš mijenjati. Najzgodnija žena na planeti zločestog karaktera, vječno nezadovoljna, ima puno manje šanse za sretan ljubavni odnos od djevojke prosječnog izgleda, pametne, pune ideja, vedre. Prestani se baviti time da se za njega moraš uljepšavati. Vježbaj jer želiš zdravo tijelo u kojem se odlično osjećaš, njeguj se jer želiš imati lijepu kožu, ali prestani se opterećivati sa svakim detaljem svojeg tijela. To će ga odbiti - ta opsesija, ne detalj.

Photo: shutterstock

Komentari 0