Beauty

Kako umanjiti tamne podočnjake i riješiti se dosadnih borica oko očiju?

  • Koža oko očiju posebno je nježna i osjetljiva pa zahtijeva i posebnu pažnju
  • Zato sam odlučila isprobati Vichy Minéral 89 Eyes, booster za posebnu njegu kože oko očiju
  • Zanimalo me je hoće li imati ikakav utjecaj na moje tamne podočnjake i sitne borice koje su se već počele pojavljivati

Takve sam 'sreće' da mojoj koži ne odgovara baš svaki proizvod. Osim toga, neprestano sam izložena stresu, manjku sna i lošijoj prehrani, a koža sve to pamti. Zato dobro razmislim prije nego se upustim u isprobavanje kozmetičkih proizvoda, no Vichyjevoj kozmetici dosad sam poklanjala puno povjerenje. Budući da sam pri kraju dvadesetih, vrijeme je i da počnem misliti o sprječavanju prijevremenih bora, osobito onih vidljivih oko očiju, i svojoj koži vratim mladenački sjaj.

Mineralizirana voda, hijaluronska kiselina i kofein glavni su sastojci

Dakle, područje oko očiju posebno je nježno i osjetljivo pa zahtijeva i posebnu njegu. Koža na tom području iznimmno je tanka - čak tri do pet puta tanja nego na ostatku lica, pa je samim time osjetljivija na sunčevu svjetlost. Osim toga, da bismo mogli treptati koža oko očiju elastičnija je i labavija nego na drugim područjima lica, stoga ne čudi što se prve bore i znakovi starenja vide upravo na tom području. 

Kako i inače koristim Vichyjev Mineral 89 booster za cijelo lice kojim sam oduševljena, objeručke sam prihvatila i Vichy Minéral 89 Eyes, booster za njegu kože oko očiju, također za puniju i snažniju kožu. Sastoji se od tri posebno važna sastojka - 89 posto mineralizirane vode, hijaluronske kiseline i revitalizirajućeg kofeina za koji znam da djeluje protiv znakova umora što je meni prijeko potrebno. 

 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić

Vichy Minéral 89 Eyes booster za kožu oko očiju koristila sam tjedan dana, ali mi se apsolutno svidio već na prvi pogled. Elegantna i malena bočica plavoga sjaja najavljuje da je riječ o proizvodu čiji je važan sastojak upravo voda i sve njezine prednosti. Booster koji se u njoj nalazi lagano je gelaste i glatke teksture i izuzetno se lako nanosi na kožu.

 | Autor:

Prvi put nanijela sam ga navečer, prije odlaska na spavanje. Nakon što sam kožu očistila od šminke i nečistoća, utapkala sam ga prstima na područje oko očiju. Upio se brzo, a moja je koža u istom trenu postala mekanija i svježija. Preporučuje se koristiti ga dva puta dnevno, pa sam ga ponovno koristila i nakon buđenja.

 | Autor:

Ujutro sam Vichy Minéral 89 Eyes posebno umasirala na području podočnjaka koji se, začudo, ovoga puta nisu toliko isticali, iako po običaju nisam puno spavala. Doista vjerujem da je razlog što sam booster nanijela i večer prije. Nakon što sam ga nanijela ujutro, pričekala sam minutu do dvije da se u potpunosti upije, što je bilo iznenađujuće brzo. Koža mi je ponovno bila glatka, mekana i savršeno zategnuta.

 | Autor: miss7 miss7

Potrebno je puno manje šminke

Zatim sam nanijela šminku koju svakodnevno koristim. Malo CC kreme bilo je sve što sam trebala, za razliku od veće količine koju inače koristim kako bih prekrila dosadne podočnjake. Tako sam Vichy Minéral 89 Eyes zapravo koristila i kao podlogu za puder ili CC kremu kojima prikrivam podočnjake ovisno o njihovoj vidljivosti. Osim boostera za područje oko očiju nisam čak niti trebala koristiti kremu ili ulje.

 | Autor: miss7 miss7

Dovoljna mi je bila jedna kap, iako sam za svaki slučaj nanijela dvije. Jagodicama prstiju kružnim pokretima umasirala sam booster u kožu oko očiju kako bih aktivirala cirkulaciju, a uvjerena sam da djeluje jer sam već nakon dva nanošenja primijetila pozitivnu promjenu na svojoj koži. Nastavila sam ga koristiti i nakon tri dana znala sam da je on bio pun pogodak i da sam na dobrome putu, jer moja je koža doista blistala, a podočnjaci su gotovo nestali! I P.S. nisam spavala ništa više nego inače. 

 | Autor: miss7 miss7

Podočnjaci? Tek u tragovima

Prošlo je tjedan dana otkako sam ga prvi put koristila i za njega imam samo riječi hvale. Primijetila sam i da mi i dalje odlično funkcionira kao podloga za ono malo CC kreme koja mi je potrebna, jer podočnjaci su tu samo u tragovima. Osim toga booster osjetljivoj koži oko očiju daje potrebnu svježinu i ne začepljuje pore pa mi je koža cijeli dan hidrirana, sjajna i punija, a izgledom i zdravija.

U ovih tjedan dana boostera sam potrošila izuzetno malo, a bio je i više nego djelotvoran pa vjerujem da će mi dugo trajati. Osim toga, rezultati koji se vide na mojoj koži nemaju cijenu i malo je reći da sam Vichy Minéral 89 Eyes boosterom za područje oko očiju i više nego oduševljena!

Sponzorirani sadržaj: miss MIND za miss7

Photo: Privatni album/Olja Runjić

Komentari 0