Love&Sex

Na koji način se držite za ruke? To će vam otkriti mnogo o vašoj vezi...

• Uhvatite li se za dlanove ili tek isprepletete prste? Način na koji se držite za ruke otkiva o vama puno više nego što to mislite! 

• Hm, a što ako se uopće ne držite za ruke? Također otkrivamo i što to govori o vama.

Jesi li ikada pazila na to što rade vaše ruke dok zajedno šećete? Držite li se romantično za ručice, samo jednim prstom ili hodate jedno pored drugoga bez da se dodirujete? Naime, to što rade vaše ruke otkriva neke stvari o vašoj vezi! Otkrivamo što…

Isprepleteni prsti 

Volite se vruće i duboko. Između vas ne može stati niti list papira te najradije provodite svoje slobodno vrijeme zajedno. To je super – ako nećete postati previše ovisni jedno o drugome…

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram

Ukoso se držite za ruke 

Vi ste dobar tim, a vaša veza nije previše ispunjena strašću. To možda zvuči malo obeshrabrujuće, ali ima puno prednosti: pošto plamen lagano gori, manji je rizik za svađe – i više vremena za bitne stvari. 

Možda vas zanima Isprobala sam 3 najpopularnija proizvoda slavne korejske kozmetike koja osvaja Hrvatsku Rubrika Beauty Beauty

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram

Držite se s jednim prstom 

Jasno je: treba vam sloboda. Previše blizine ne čini ništa dobra vašoj vezi – to se vidi i kod držanja ruku. Dok god oboje trebate distancu, to nije problem i vaša veza može vremenom dobiti novi polet. 

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram

Držiš ga „pod ruku“ 

Rado ga držiš „ispod ruke“? To znači da su uloge jasno podijeljene: ti kod njega tražiš blizinu i zaštitu – a on uživa u ulozi zaštitnika. Nema sumnje da taj princip može predivno funkcionirati. 

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram

Uopće se ne dodirujete 

Ako ne tražiš nikakvu blizinu od njega, to bi mogao biti loš znak – ali, naravno, ne treba biti. Možda vam veza nije više toliko duboka, možda vam jednostavno nije ugodno šetati držeći se za ruke… Najbolje je da razgovarate o tome – prije nego netko donese pogrešne zaključke. 

Možda vas zanima Kako mi se život drastično promijenio kad sam prestala ugađati drugima Rubrika Life&style Life&style

 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0