Love&Sex

'Footjob': Ovom seksualnom tehnikom možeš potpuno raspametiti svakog muškarca!

  • Većina žena to možda ne zna, ali gotovo sigurno su je jednom napravile – makar blagu varijantu footjoba
  • Najveća moć ove seksualne tehnike leži u dašku misterija koji unosi u odnos
  • Postoji i varijanta footjoba iznimno uzbudljiva i za žene - doznaj kako se izvodi

Zamisli tipičnu scenu u restoranu u kojoj se tvoja noga polako trlja s nogom tvog partnera i počinje masirati njegove osjetljive dijelove. Upravo je to „ono nešto“ kod footjoba - seksualne stimulacije stopalima! Nitko ne smije vidjeti, nitko ne smije znati. To je mala tabu-tema te zbog toga – kao što je često slučaj – daje posebnu draž. 

Što muškarce osobito privlači kod footjoba? 

Oni će to rijetko priznati, ali za većinu muškaraca je stimulacija stopalima skrivena želja. Ali, oprez: nemoj odmah svom partneru dati pečat fetišista. Naime, znanstvenici su otkrili da područja u mozgu koja su zaslužna za genitalije i stopala leže jedno pored drugoga. Tako često može doći do ispresijecanja, pa pogled na stopala može biti jako seksualno uzbudljiv. 

Kako ćeš se pripremiti na footjob?

I footjob zahtijeva pripremu. Prvenstveno je važno da imaš čista i njegovana stopala. Operi stopala prije seksa te pazi da ti nokti nisu predugački – kako ne bi došlo do ozljede njegovih osjetljivih dijelova tijela. Ako su nekom važni detalji, možeš si nalakirati nokte na nogama kako bi mu povećala gušt. 

Možda vas zanima Seks-dijeta: Otkrivamo ti uzbudljive poze u kojima ćeš uživati, ali usput i spržiti najviše kalorija Rubrika Love&Sex Love&Sex

Kako funkcionira footjob?

Postoje brojne varijante ove seksualne tehnike – u restoranu, na putu, kod kuće. Neke traže više, a neke manje akrobatskih sposobnosti. Za početnice se preporučuje da se fino zavališ i legneš na leđa, a on klekne ispred tebe, stavi penis među tvoja stopala te se trlja. Uz malo vježbe možeš i ti pokrenuti stopala te mu „pomoći“. 

Kad si već iskusnija, možeš biti i kreativnija. Na primjer, sjedni iza njega, stavi mu noge oko bokova, stopala oko penisa te možeš započeti masažu. 

Druga varijanta footjoba – koja je jako seksi – je obrnuti misionarski položaj za stopala. Lezi na trbuh te podigni donji dio nogu pod pravim kutom. Partner neka lagano čučne te stavi penis među tvoja stopala. Svojim rukama može micati tvoja stopala te određivati pritisak i brzinu. 
Footjob funkcionira s oba stopala, ali i s jednim, s petom, prstima, u cipelama, čarapama ili najlonkama. Mogućnosti su gotovo beskonačne i sve je dopušteno! – dok god pričinjava zadovoljstvo, naravno! Nemoj zaboraviti na susjedstvo: erogene zone muškarca

Možda vas zanima Seks s velikim penisom: Najbolji savjeti za bezbrižan seks s obdarenim partnerom Rubrika Love&Sex Love&Sex

Susjedstvo? Ne, ne radi se o ljudima koji žive u blizini, nego o drugim erogenim zonama – na primjer, njegovim testisima. I njih možeš (i trebaš) stimulirati za vrijeme footjoba. Ali, budi nježna i oprezna, jer to je njegovo najosjetljivije mjesto. Ako voli, možeš mu nožnim prstima stimulirati i anus. 

Footjob za žene 

Footjob nije uzbudljiva seksualna praska isključivo za muškarce – i žene mogu itekako uživati. Kako? Tvoj partner neka stimulira tvoje intimno područje svojim (besprijekorno čistim!) stopalima. Nježna masaža stidnih usana ili stimulacija klitorisa – nema granica! 

Photo: None
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • slavteeeeke

    Sex spojevi za odrasle - https://tonzes.com/sdatinghr.htm Ne kažem da ćeš imati uspjeha ali barem skoro da nema lažnih profila.
  • martete141

    Dr.Agbazara je sjajan čovjek, ovaj liječnik mi pomaže vratiti moju ljubavnicu Jenny Williams, koja je prekinula sa mnom prije 1 godinu, a prije nekoliko dana se vratio k meni i zamolio je da ih prihvati uz pomoć tih duhovnih sila. ... prikaži još!
  • stoja

    Hvala Silviji koja mi je pomogla i spojila sa mojom suprugom.Ovo je jedan od sto primera da je njena sila jaka.Pozovite i uverite se pozivom preko vibera i whatsapaa +385996568910