Love&Sex

Seks s velikim penisom: Najbolji savjeti za bezbrižan seks s obdarenim partnerom

  • Kod seksa s nadprosječno debelim ili dugačkim penisom treba paziti na neke stvari 
  • Naime, moguće je da seks bude bolan, a u najgorem slučaju može doći do ozljeda
  • Otkrit ćemo ti na što treba paziti za vrijeme seksa s obdarenim partnerom 

Čini se da za muškarce nema ništa važnije nego od tinejdžerske dobi baviti se veličinom penisa. Međutim, nama ženama je jasno da veličina penisa nije najvažnija stvar na svijetu. Ni premali, niti prevelik... Međutim, tko je imao iskustva s velikim penisom, zna da seks može biti bolan. Zbog toga treba paziti na neke stvari za vrijeme seksa. 

via GIPHY

Seks s golemim penisom – zvuči kao izazov! Otkrit ćemo ti važne savjete o seksu s velikim penisom…

1. Izbjeći bol 

Nažalost, seks s velikim penisom doista može uzrokovati bol. Kad je riječ o „velikom penisu“, time se misli na jako debeli ili dugačak penis. Ali kako to da seks s takvim penisom može uzrokovati bol? Naime, ako vagina nije uzbuđena, dugačka je tek 12 cm, a ulaz je vrlo uzak. Naša vagina raširi se i izduži tek kad je uzbuđena i navlaži se. Dakle: nemojte ni u kom slučaju izostaviti predigru! 

via GIPHY

2. Krenite polako 

Kako je već rečeno u prvoj točki, predigra je jako važna – i za nju si trebate uzeti dosta vremena. I kod seksa treba biti polagan. Muškarci koji polako stavljaju penis u vaginu osjećaju u kojoj točki je vagina uža ili kraća te eventualno može boljeti. Ne savjetuje se pseći položaj. Analni seks također otpada. Stručnjaci savjetuju položaj žlice, misionarski položaj ili jahaći položaj. 

Možda vas zanima Evo kako izgleda savršeni penis (P.S. Stvar nije u veličini) Rubrika Love&Sex Love&Sex

3. Karlica mora sudjelovati 

Za vrijeme seksa s velikim penisom moraš biti aktivnija. Naime, ritam je jako bitan – trebaš pomicati karlicu u pravom tempu, ali i pod pravim kutom, odnosno tako odrediti koliko duboko penis smije ući. U tom slučaju je jahaći položaj najbolji. Ako je penis jako dugačak, možeš ga dodatno stimulirati rukom. 

via GIPHY

4. Nema garancije za orgazam 

Veliki penis nije odmah garancija za orgazam. Naime, to mnogi misle, ali ostat će možda razočarani. Dugačak ili debeo penis nije direktna garancija za orgazam! Čak može biti teže za vrijeme seksa doći do orgazma… 

5. Komunikacija 

Ako ste se tek nedavno upoznali te razmišljaš o seksu s partnerom koji ima veliki penis, onda svakako moraš razgovarati s njim o toj temi. Nemoj se mučiti ako osjećaš bol! Neće ti biti zabavno, a to će primijetiti i tvoj partner. Ako je tvoj partner „iskusniji“, onda mu je taj „problem“ sigurno već poznat. Nemoj se bojati pričati s njim o tome. 

via GIPHY

Kada je penis prevelik?

Na ovo pitanje nema pravog odgovora. Svaka žena ima određene preferencije te je svaka vagina drugačija – međutim, većina žena voli penis prosječne dužine od nekih 14 do 18 cm. Sve iznad 18 cm može uzrokovati bol. Nažalost, ekstremno veliki penis je neugodan za većinu žena – može čak doći do ozljeda unutar vagine ili (u najgorem slučaju) na gelu maternice. 

Možda vas zanima Ovo je zabavno! Što sve žena može pomisliti kad vidi 'novi' penis Rubrika Love&Sex Love&Sex

Nemojte zaboraviti lubrikant! 

Čak i ako je vagina vlažna, treba koristiti lubrikant ako je riječ o velikom penisu. Što je veći njegov penis, toliko je važniji lubrikant! 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0