Love&Sex

Ženu šokirao razlog zbog kojeg suprug nije želio seks prije braka. U gaćama je skrivao iznenađenje...

  • Jedna žena na Redditu podijelila je priču o suprugu koji nije htio seks prije braka
  • Tek na medenom mjesecu ispostavilo se da je suprug u gaćama skrivao iznenađenje 
  • Žena se osjeća izdano jer joj to nije prije rekao
Možda vas zanima Kriterij je čudan, ali postoji 6 osobnosti frajera. Koji je tvoj? Rubrika Life&style Life&style

Na Redditu smo dosada pročitali različite šokantne zapete i svaki put kada pomislimo da nas ništa više ne može iznenaditi naletimo na novu frapantnu priču. Baš takva je priče žene čiji je (tada budući) suprug donio odluku da se želi suzdržavati od seksa prije braka. Rekao joj je da je staromodan, to je bilo njegovo objašnjenje, ali tijekom prve bračne noći pokazalo se da to ipak nije glavni razlog i da je stanje ipak drukčije. 

Naslov posta koji se korisnica ostavila na Redditu glasi ''Novopečeni suprug htio je da čekamo sa seksom do braka i sad me, usred medenog mjeseca, iznenadio mikropenisom''. ''Hodali smo, dakle, šest mjeseci. I bili smo zaručeni još šest mjeseci, a oženili smo se u prošlu subotu. Sa svog medenog mjeseca vratila sam se doslovno prije nekoliko sati. Moj muž nije religiozan tip, on za sebe voli reći da je ''samo staromodan''. Par puta bili smo blizu toga da spavamo zajedno prije braka, ali nikada to nismo učinili. Ja sam pokušavala, a on bi me uvijek zaustavio. Ubrzajmo priču na sadašnjost... 

Jesam li glupa zato što sada ovo pišem i ljutim se jer smo čekali do prve bračne noći da bih saznala da on nije, kako on kaže, samo staromodan? Neću ga posramljivati i, iskreno, uopće ne znam kako pristupiti temi (i ne tražim savjet). Samo sam se pravila da se ništa ne događa i spavali smo zajedno, ali ne znam... Osjećam se kao da mi je lagao ili kao da je rekao poluistinu, namjerno se poigrao sa mnom.'' - stoji u postu očajne žene koja se očito osjeća izdano jer suprug nije mogao iskreno reći da ima mikropenis. 

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram

Mikropenisom se zapravo smatra svaki penis koji je, tijekom erekcije, manji od 7 centimetara. Riječ je ustvari o uglavnom urođenom fenomenu i medicinskom problemu s kojim se susreće vrlo malen postotak ljudi. Riječ je kongenitalnoj anomaliji koju ponekad prati pojačan rast testisa, a prvi znaci ovog poremećaja mogu se uočiti već u prenatalnom razdoblju. Ako se problem uoči u djetinjstvu, mnogo ga je lakše liječiti različitim hormonskim terapijama. U odrasloj dobi mogući su, osim terapija, i različiti operativni zahvati koji se razlikuju ovisno o težini slučaja. Seksualni savjetnici tvrde da operacija nije jedino rješenje.

Možda vas zanima Što kaže horoskop, koji parfem najviše odgovara tebi, a koji tvom muškarcu? Rubrika Beauty Beauty

Terapeutkinja Kait Scalisi tvrdi da se zadovoljstvo može postići na mnogo načina: ''Možeš se zabaviti prstima, ustima, igračkama, strap-onovima i produžecima penisa. Vibratori mogu stimulirati osjetljive djelove tvojih genitalija poput klitorisa ili G točke.'' Ipak, pitanje je je li ovoj mladenki ostalo volje za dodatno istraživanje ili ju je njen mladoženja previše povrijedio šutnjom. 

Djevojke u komentarima nisu bile toliko pune razumjevanja prema njoj. ''Nakon 6 mjeseci si se odlučila udati i sad te čekaju mnoga iznenađenja. Nosi se s tim da si se udala za stranca.'' - poručile su joj je jedna od korisnica. Što ti misliš, ima li ova djevojka dovoljno razloga da se osjeća izdano? 

Photo: Profimedia/Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lucija0987t

    Ako trebate pomoć bacača čarolija, dr. alaba, kontaktirajte ga na ovu adresu e-pošte (dralaba3000@gmail.com) ili ga dodajte na whatsapp broj +2349071995123 i razgovarajte s njim o svom problemu. Dobar je čovjek i uvijek ću mu biti zahvalan.