Life&style

Kriterij je čudan, ali postoji 6 osobnosti frajera. Koji je tvoj?

  • Po tome gdje on ostavlja svoje prljavo rublje iskristaliziralo se 6 osobnosti muškaraca
  • Prljave čarape na podu, kauču, u krevetu? Taj tip znamo...
  • Muškarac koji zna uključiti perilicu i još ima omiljeni deterdžent? I takvi postoje 

Znamo da svog dragog važeš po apsolutno svakoj sitnici i nekako se nadaš da ćeš pronaći znakove koji će ti reći nešto više od njegovih komplimenata ili slatkorječivosti. Zaboravi na horoskope, mišljenja tvojih frendica, gatanje iz kave ili tarot karata, evo kako ćeš procijeniti što se krije iza njegove drage i tople vanjštine. Odlaganje rublja može dovoljno reći kakva osoba je prisutna u tvom životu. I to sasvim otvoreno i iskreno. Razgovarali smo s nekoliko desetaka žena o navikama koje njihov partner ima glede skidanja i rješavanja prljavog rublja i potom iz toga (gaće na podu? čarape u krevetu? ili sve u košari za rublje?) pokušale pronaći neku zajedničku stavku, određenu osobnost koja prati takve navike. Naravno, nije riječ o znanstvenom istraživanju, više o nekom zabavnom pokusu koji nas je sve nasmijao. I rezultati su doista zanimljivi. Uspjeli smo izvući šest različitih osobnosti koje proizlaze iz njihovih navika odlaganja rublja. 

1. Prljavi veš ostavlja svugdje po stanu, uglavnom na podu

Uglavnom je riječ o wanna-be macho muškarcima i zavodnicima koji smatraju da im je sve dozvoljeno i da su oni jedini bitni u svakoj priči. Njihova rečenica uvijek započinje s "ja" i rijetko će priznati pogrešku, a baš nikad neće priznati da su inferiorni u nečemu. Oni smatraju da su alfa mužjaci i bili bi najsretniji da im se obraćate s "Apolone".  

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram

2. Pravilno slaže prljavi veš na hrpicu u kupaonici i uvijek ju pere na isti način

Nećemo vam otkriti toplu vodu kad vam kažemo da je riječ o štreberu koji uvijek slijedi identičnu liniju i rijetko se usuđuje probati nešto novo. Kod njega je sve matematička formula i sve mora biti po špagi inače vjeruje da će njegov svijet poharati armagedon.

3. Odlaže robu na stolac ili fotelju i čeka da se skupi hrpa

Riječ je o kreativcima koji ne prihvaćaju smještanje u kalupe. Ovaj muškarac smišlja različite scenarije, njemu se uvijek mota po glavi sto ideja, ali često se u cijelom tom kreativnom kaosu i pogubi. Uvijek ima nekoliko rješenja za probleme, zabavan je i duhovit, ali teško ga je držati u jednom pravcu. Zato s ovakvim tipom muškaraca valja biti oprezan. 

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram

4. Razdvaja prljavo rublje i ima omiljeni deterdžent, npr. Persil gel i kapsule 

A gle, muškarac koji je vrijedan, marljiv, inovativan i inteligentan nije ništa drugo nego pravi ulov i kandidat za ženidbu. A kako smo sve to shvatili iz njegovih navika odlaganja prljavog veša? Pa vrijedan i marljiv je jer uredno razdvaja odjeću kako bi si uštedio vrijeme prije pranja, inovativan jer se odlučio isprobati nove Persil Premium proizvode i inteligentan jer tako uvijek ima savršeno čistu odjeću. Mislim, došao je do toga da koristi njemačku tehnologiju koja spaja i otklanjanje mrlja i mirisne sastojake za dugotrajnu svježinu. To je najviša razina - u odlaganju i pranju rublja pronašao je užitak, a to je, moraš se složiti, doista sjajno.

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram

5. Pomiriše veš i vraća ga u ormar među čisu robu ako ne smrdi previše

Pa dobro, zar ima i takvih? E, pa prema našem istraživanju ima ih dosta. Ovi muškarci među čisti veš vraćaju čarape, košulje, majice, potom odijevaju nešto drugo, a za par dana ponovno uzimaju ovaj prljavi veš. Za pranje se odlučuju tek kad osjete smrad. Ovakvi muškarci ili imaju zmiju u novčaniku i za njih je svaki trošak, nepotreban trošak ili izbjegava kućanske poslove pod svaku cijenu. Njihovi prijatelji i djevojke su to već osjetili na svojoj koži, neki su mu to i prigovorili, ali njegov mentalni sklop to ne razumije. Ni jedno baš nije fora osobina, zar ne?  

6.  Prljavu odjeću sprema u vrećicu u kupaonici i čeka da mu je netko opere

Riječ je o klasičnom primjerku maminog sina, koji nikad ništa nije u životu morao raditi po kući, a i dalje smatra da to ne mora iako živi sam ili s partnerom. Nije mu teško odvojiti odjeću na pravo mjesto, ali sve dalje od toga je za njega znanstvena fantastika. Ipak, može ga se preodgojiti, iako je riječ o dugotrajnom i napornom procesu. Pogotovo ako je njegova mama negdje blizu. Što je stvarno toliki problem razmišljati o svom prljavom vešu? Pa, pobogu, neće se sam oprati.    

Sponzrirani sadržaj: miss MIND za miss7

Advertisement

Photo: Shutterstock/Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • RosaF1

    vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com Pozdrav, ja sam gdica SOFIJA ROSA. Iz Zagreba u Hrvatskoj želim dati pouzdano svjedocanstvo o tome kako sam dobio kredit od gospode Vladimire Financial Investor. Dobio sam zajam od 50000 €. NAPOMENA: Ona je pouzdana i autenticna Ako je ... prikaži još!
  • milan

    Ne kužim gdje babe nalaze kretene koji okolo bacaju čarape i ostalo? Ni kad sam doma sam ne radim takve gluposti. Ali znam i dosta žena koje su neuredne. Glavno da su svi skockani kada izlaze.