Love&Sex

Ovo je zabavno! Što sve žena može pomisliti kad vidi 'novi' penis

  • Prvi susret s novim primjerkom budi u ženama miješane osjećaje…
  • A prije svega, pitanje hoće li biti kakvih iznenađenja...

Kao prvo, ako si u prisustvu jednog, to znači da ti najvjerojatnije slijedi seks, nadamo se uzbudljiv. Međutim, pošto muška spolovila variraju u obliku, veličini i boji, sasvim je normalno da nešto pomislimo prije nego što počne akcija. Donosimo 10 najčešćih misli žena nakon što po prvi puta ugledaju neki muški penis.

1. „Opa, miško! Definitivno nisam smjela procijeniti ovog tipa po visini.“ Iznenađenje – golem je! Nisi mislila da će biti toliki. 

2. „Odlično – obrijan je!“ Ne bojiš se malo dlaka, ali nekako ti je draže kad je sve fino glatko. 

3. „Hm, nikad nisam vidjela takav luk.“ Kao pahulje snijega, otisci prstiju i frizure od Beyonce, nema dva jednaka penisa. OK, možda jedino kod identičnih blizanaca. (Nemoj sad odmah krenuti googlati – ostavi to za kasnije - kad pročitaš do kraja ovaj tekst!)

4. „Nekako je naboran i izgleda poput susjedovog buldoga.“ Ok, ovaj put seksaj se zatvorenih očiju. 

5. „Ajme, jako je dlakav, ali je lijep i velik.“ Sve je prirodno, „netaknuto“, ali to te uopće ne smeta. 

6. „Je li to urasla dlačica ili…“ Oh, možda da popričate o spolnim bolestima? Sigurno je sigurno… 

7. „Oooh, ovo bi mogao biti taj mikropenis!“ Do tada si samo čitala o takvim ekstremno rijetkim penisima, a sada vidiš jednog. Osjećaš se kao da si pobijedila u lovu na seksualni objekt – možda te barem nagradi oralnim seksom koji će završiti snažnim orgazmom. 

8. „Bi li bilo čudno da mu dam ime?“ Očito je to njegovo vlasništvo – ali ne možeš si pomoći da malo svojataš ono što će se uskoro blisko družiti s tvojom vaginom. 

9. „Gdje je sve taj bio?“ Kad bi mogao govoriti, definitivno bi ga pitala koje je sve lokacije istražio. Samo si znatiželjna – nije to ništa loše. Nažalost, ako želiš li to saznati, morat ćeš pitati vlasnika. 

10. „Ne sudim dok ne isprobam!“ Sad kad si ga vidjela, vrijeme je za testnu vožnju. 

Photo: Shutterstock/Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • erik

    pa pomisli ,,i ovog cemo smjestiti u garazu ,,a sta drugo