Love&Sex

Dragi dečki, ovih 9 znakova pokazuje da je zaljubljena u tebe, ali se previše boji

• Žene mogu biti jako čudne i tajanstvene, a pogotovo kad je riječ o ljubavi...

• Ponekad ih je teško shvatiti i borba može biti stvarna za mnoge muškarce na ovom svijetu - posebno za one manje iskusne na polju ljubavi 

• Postoje samo neki slučajevi u kojima djevojke neće biti sretne dijeljenjem svojih osjećaja i otvaranjem svojih emocija 

Neke se žene tek plaše razgovarati s dečkima jer je neizvjesnost previše za njih. Djevojke se zapravo ne žele vezati za dečke kako im oni na naposljetku ne bi slomili srce.

Za mnoge žene izreći "Volim te!" muškarcu može biti najteža i najstrašnija stvar koju treba napraviti. I to je potpuno razumljivo. Riječ sama po sebi nosi težinu. Ljubav se, u krajnjoj liniji, ne pojavljuje iznenada, u trenutku. To nije nešto što se može pojaviti iz zraka. To nije nešto što možeš stvoriti za nekoliko dana. Ljubav je zapravo nešto što se gradi tijekom vremena.

I tako, dragi dečki, morate biti strpljivi s njom. Samo zato što nije rekla da te voli, to ne znači da te doista ne voli. Ako želiš vidjeti što se događa u njenom umu, onda pročitaj ovaj članak. Ako otkriješ da se mnoge stvari ovdje navedene zapravo odnose na nju, onda postoji dobra šansa da je zaljubljena u tebe.

Možda vas zanima 9 najvećih laži koje se izgovore na prvom spoju: o čemu više lažu žene, a o čemu muškarci Rubrika Love&Sex Love&Sex

1. Uvijek brzo reagira na tvoje poruke.

Kad god joj pošalješ poruku, ona ne čeka nekoliko dana prije nego što ti odgovori. Ne tjera te da se znojiš. Ne pokušava se igrati s tobom. Ako nije baš jako zauzeta, pokušat će ti odgovoriti što je brže moguće. Ona voli razgovarati s tobom.

via GIPHY

2. Kaže “da” kad god je pitaš želi li se družiti s tobom.

Uvijek se čini dostupnom za tebe kad god se želiš družiti. Ima vlastiti život. Ima zauzet raspored. Postoje i druge stvari u njenom životu koje zahtijevaju njezinu pozornost. Međutim, ona se ne boji pomaknuti ili odgoditi stvari u svom rasporedu kako bi provela vrijeme s tobom.

3. Trudi se produžiti vrijeme koje provodi s vama.

I kad god provodite vrijeme jedno s drugim, ona uvijek čini sve što je u njezinoj moći kako bi to bilo kvalitetno vrijeme. Uvijek se trudi produžiti bilo kakve razgovore. Uvijek se trudi osigurati da uživaš u njezinu društvu.

Možda vas zanima Napeto ili odbojno? Doznali smo što muškarci misle kad je žena glasna u seksu Rubrika Love&Sex Love&Sex

4. Zadirkuje te.

Ona te zadirkuje. Ali ne zato što te mrzi. Ne zato što želi da se osjećaš loše zbog stvari s kojima te stalno zadirkuje. Pokušava se vrlo intimno povezati s tobom.

via GIPHY

5. Sve će napraviti kako bi se pobrinula za tebe.

Stvarno se sve poduzeti kako bi bila sigurna da si zbrinut. Uvijek joj je na pameti tvoja sreća i blagostanje. Čak je voljna žrtvovati svoje vrijeme kako bi zadovoljila tvoje potrebe i očekivanja. Uvijek želi da znaš kako se možeš osloniti na nju.

6. Uvijek se smije tvojim šalama.

Osjeća se vrlo ugodno pored tebe i zato joj je tako lako smijati se kad ste zajedno. Ne srami se to pokazati. I duboko je privučena tvojom duhovitošću i smislom za humor.

via GIPHY

7. Preuzima neke od tvojih manira i navika.

Ona dobrovoljno (ili možda čak i podsvjesno) preuzima puno tvojih manira i navika. Istraživanja su pokazala da nastojimo oponašati mnoge osobine, kvalitete i navike ljudi koji  nas najviše privlače. I zato se možeš kladiti da je zaljubljena u tebe ako te oponaša u mnogim stvarima. 

8. Daje ti puno komplimenata.

Neprestano ti daje komplimente kako bi se bolje osjećao. Ne boji se izreći koliko joj se sviđaš. Možda se boji reći da te voli. Ali ne plaši se navođenja razloga zbog kojih si je privukao. 

Možda vas zanima Je li ovo moguće? Muškarci stariji od 40 godina osobito se jako pale na dvije stvari Rubrika Love&Sex Love&Sex

9. Ona puno flertuje s tobom.

I na kraju, ona uvijek koketira s tobom. Ona doista radi sve što može kako bi bila sigurna da ti je privlačna. 

via GIPHY

Photo: Shutterstock/Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • marija111

    želim zahvaliti DR ALABI čovjeku koji mi pomaže popraviti brak i natjerati da me suprug više voli, ako imate bilo kakav bračni problem, bolest, duhovni problem, problem na poslu, on vam može pomoći da ga riješite, možete ga kontaktirati izravno ... prikaži još!