Love&Sex

Što sve možeš očekivati od muškarca koji ne mulja i ne igra 'igrice'

• Pravi muškarci ne muljaju i ne igraju igrice, s njima odmah znate na čemu ste

• Danas je previše ljudi zaokupljeno igranjem raznih igrica dok izlaze i udvaraju se, pa zaboravljaju da u ljubavi ne bi smjelo biti glumatanja 

• Mnogi se trude dokazati i pokazati – toliko da zaborave smisao romantičnog iskustva 

Nemoj igrati njegovu igru ako ne želiš. Ne bi trebala trpjeti lika koji se prema ljubavi ponaša kao prema igri. Zapravo, ako želiš, trebaš pričekati čovjeka koji će ući u tvoj život i učiniti da u trenutku zaboraviš sve nezrele muškarce koje si ikada upoznala u svom životu. Taj čovjek će ti biti dašak svježeg zraka u toksičnom okruženju.

On je tip koji razumije što želi od života i ljubavi. On je čovjek koji se ne boji pokazati što želi – ali s poštovanjem. Ako se pitaš kakav je to tip, evo koje stvari možeš očekivati od čovjeka koji ne igra igre…

via GIPHY

1. Nećeš morati nagađati što osjeća prema tebi.

Ako mu se stvarno sviđaš, to će ti i reći. Neće te natjerati da moraš sumnjati u ono što misli o tebi. Sve njegove namjere i očekivanja učinit će vrlo jasnima - čak i na početku. Osigurat će da nikada nemaš razloga za propitkivanje.

2. Nećeš imati stalne napade tjeskobe.

Nećeš se morati stalno pitati jesi li možda napravila (ili nisi) nešto krivo. Neće te uvjeriti da misliš da si zeznula nešto. Neće manipulirati ili zloupotrebljavati tvoju emocionalnu ranjivost.

Možda vas zanima Što dobra ljubavnica zna, a druge žene ne? Muškarci imaju odgovor! Rubrika Love&Sex Love&Sex

3. Neće se stidjeti osjećaja prema tebi.

Sviđaš mu se. Zanimaš ga. Možda te čak i voli. I neće se sramiti zbog toga. Neće suzdržavati svoje osjećaje. Neće se bojati bilo kakvih emocija s kojima će se morati suočiti. Neće se ustručavati izraziti svoje iskrene i najdublje osjećaje.

via GIPHY

4. Nećeš morati stalno biti u obrambenom stavu.

Neće te natjerati kao da se moraš čuvati ili se braniti. Nikada neće biti prijetnja tvojem emocionalnom stanju ili mentalnom zdravlju. Potrudit će se da se osjećaš kao da mu možeš vjerovati - jer te poštuje i prema tebi se uvijek lijepo ponaša.

5. Nećeš se osjećati nelagodno kad mu se otvoriš i kažeš što osjećaš.

Uvijek će se truditi da se osjećaš ugodno uz njega. Neće te osuđivati zbog onoga što god mu želiš reći. Neće te natjerati da se osjećaš kao da se moraš cenzurirati samo da bi mu udovoljila. U potpunosti će prihvatiti tko si i što govoriš.

Možda vas zanima Nikako da naiđe princ na bijelom konju? Možda je za to kriv tvoj 'solo-gen' Rubrika Love&Sex Love&Sex

6. Neće biti prijetnja tvom samopouzdanju ili osjećaju vlastite vrijednosti.

Nikada neće nešto nedokučivo komentirati. Nikada te neće omalovažavati do točke u kojoj moraš nagađati svoju vrijednost u vašoj vezi. Uvijek će tražiti načine da ti pojača samopouzdanje.

7. Neće se bojati definirati odnos.

Uvijek će htjeti smiriti te. Neće imati problema s definiranjem odnosa. Zapravo, htjet će da stvari budu sigurne i čvrste. Ne želi te pustiti da čekaš. Ne želi te držati u mraku – dat će ti do znanja što osjeća prema tebi.

via GIPHY

8. Ni ti s njim nećeš trebati igrati igrice. 

Puno puta kad imaš posla s „igračima“, osjećaš kako si prisiljena igrati igru s njima, čak i kad to ne želiš. Ali, ono što je sjajno kod njega jest činjenica da te neće prisiliti da igraš igre. 

9. Ti ćeš stvarno razumjeti što znači voljeti nekoga bez napora.

Budući da se ne igrate međusobno, stvari će vam biti mnogo jednostavnije. Sada doista možeš vidjeti što znači imati ljubavnu vezu bez po' muke! 

Možda vas zanima Otkrili su dob u kojoj se najviše uživa u seksu. Provjeri jesi li blizu... Rubrika Love&Sex Love&Sex
Photo: Shutterstock/Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Komatozna

    Ovo je prelijepo, iako ima takvih muskaraca ili zena. Znas na cemu si. Ovo nikada nemojte ocekivati od Dubravka Pulig!!!