Love&Sex

Što dobra ljubavnica zna, a druge žene ne? Muškarci imaju odgovor!

  • Zanimljivo, solo žene su samopouzdanije u krevetu od muškaraca, pokazuje jedna anketa
  • Tek 39 posto muškaraca misli za sebe da je dobar ljubavnik
  • No, što kažu, kakva je žena dobra ljubavnica?

I? Kakva sam bila? Kad je riječ o najljepšoj sporednoj stvari na svijetu, svatko želi biti najbolji/a – zar ne? Da, čak i supersigurni i čvrsti muškarci muče se sa sumnjama. Mi žene smo nešto samouvjerenije, tvrde istraživanja. 

Dobar seks: kako osobe koje nisu u vezi procjenjuju svoje seksualne kvalitete 

Anketa jednog portala za spajanje parova otkrila je sljedeće: solo žene osobito pucaju od samopouzdanja u krevetu. Više od pola ispitanica smatra za sebe da su dobre ljubavnice. S druge strane, muškarci ne misle toliko dobro o svojim ljubavničkim kvalitetama. Samo 39 posto tvrdilo je za sebe da su dobri ljubavnici. Dragi muškarci, molimo vas da imate malo više samopouzdanja! 

Možda vas zanima Tajna ljubavničkog umijeća: 6 seksi poteza od kojih će svaki frajer izgubiti razum Rubrika Love&Sex Love&Sex

Postoje i neki seksualni mitovi… primjerice, muškarac uvijek mora biti dominantniji, a ženski orgazam teško je postići. Međutim, što doista čini dobar seks? Na što se zaista pale žene i muškarci u krevetu? 

Ravnopravnost 

Za većinu ispitanika koji nisu u vezi ključ za neopisivo dobar seks jest ravnopravnost seksualnih partnera. Čak 62 posto ispitanika je reklo da se uvijek pobrinu da drugi dođe na svoje. Dakle, nema egoizma u krevetu! Svatko treba imati svoje zadovoljstvo, svoju zabavu. To su prvenstveno mislili muškarci. Oni su nesebični u krevetu te žele partnerici priuštiti nevjerojatan orgazam. Dakle, dečki, uzmite si vremena i koncentrirajte se potpuno na svoju partnericu. Onda će partnerica lako doći do orgazma… 

Želja za eksperimentiranjem 

Muškarci se jako pale na ljubavnice koje su spremne eksperimentirati u spavaćoj sobi. Kako bi seks bio jako dobar, potrebna im je promjena u krevetu. Budimo iskrene: nešto novo doista može biti uzbudljivo. A ako ti se ne svidi, nemoj to više nikada ponavljati. 

Možda vas zanima 5 sasvim neopravdanih stvari koje se vežu uz muškarce i seks Rubrika Love&Sex Love&Sex

Dominacija 

OK, nešto istine ima u tom mitu. Većina solera i solerica smatra da je privlačnije kad muškarac ima dominantnu ulogu za vrijeme seksa. Međutim, to nikako ne znači da trebaš samo mirno ležati. Potrudi se i donesi i ti neke nove ideje među plahte. 

Dakle, što se tiče kvalitete ljubavnika, muškarci i žene nisu uvijek složni. Zbog toga je najvažnija komunikacija! Reci svojem partneru što ti se sviđa, a što ne. Isprobavajte puno toga zajedno te iskušavajte nove položaje. I prije svega budi samouvjerena! Ništa nije privlačnije od žene koja ponosno i strastveno pokazuje svoju seksualnost! 

Možda vas zanima Hm... Anketa je otkrila koliko dugo treba trajati oralni seks - što kažu muškarci, a što žene? Rubrika Love&Sex Love&Sex
Photo: Getty/Guliver
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ludica

    dobra ljubavnica ne pere zaspermane gaće Dubravku Puligu