Love&Sex

Je li ovo moguće? Muškarci stariji od 40 godina osobito se jako pale na dvije stvari

  • Čovjek se stalno razvija tijekom svog života – pa i kad je riječ o seksu 
  • Prema jednoj nedavno provedenoj anketi, muškarci iznad 40 godina osobito vole dvije stvari – vjerojatno ćeš se iznenaditi kad vidiš koje 
  • S druge strane, mlađi muškarci su željni eksperimentiranja – što je s jedne strane i logično 

Muškarci žele brzi i prljavi seks bez ikakvih granica? Da, moguće je. Prema anketi internetske stranice „LeAffair“ znatno se razlikuju želje muškaraca starijih od 40 godina i onih mlađih. Na što se to pale sredovječni frajeri? 

Nježno, a ne prljavo i grubo! 

Vjerovala ili ne: muškarci stariji od 40 godina najviše žele romantiku u krevetu! Naime, ljubljenje i nježan, lagani, mazni seks nalaze se na prvom i drugom mjestu njihovih želja! Ispred oralnog seksa

Možda vas zanima Ma kako se možda čini čudno - ove 3 stvari muškarcima su u vezi važnije od seksa Rubrika Love&Sex Love&Sex

Zatim na listi slijedi 'normalan seks' (što god podrazumijevali pod tim), a onda seks sa ženama u seksi donjem rublju i visokim petama, SM igrice te seks u troje. Fotografiranje ili snimanje za vrijeme seksa uopće im ne pada na pamet. 

A kakva je situacija s mlađim dečkima?

Muškarci u dvadesetima i djelomično i u 30-ima, barem prema ovoj anketi, spremniji su na eksperimentiranje. Seksi fotografije i video? To im je super! I seks sa više osoba je u top pet želja u krevetu. 

Međutim, tko se želi snimati za vrijeme grupnog seksa? Stalno bi bilo neko naguravanje, pa bi netko ispao iz kadra… Neee, hvala! 

Istraživanja pokazuju da su muškarci seksualno najaktivniji i najmoćniji u dobi između 20 i 30 godina – međutim, tada su ipak više koncentrirani na kvantitetu, a ne na kvalitetu u krevetu. U srednjim četrdesetim godinama života najviše se mijenja kvaliteta u seksu. Naime, potvrđeno je da se u dobi od 45 godina muškarci (ali i žene!) manje seksaju, ali seks tada postaje značajno kvalitetniji.

Možda vas zanima Što dobra ljubavnica zna, a druge žene ne? Muškarci imaju odgovor! Rubrika Love&Sex Love&Sex

POGLEDAJ TREĆU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE": PRSTENJE I CIPELE:
 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0