Love&Sex

Ispuni anketu i osvoji genijalnu (i jako seksi) nagradu

miss7 i LELO pozivaju te da otvoreno porazgovaramo - o seksu, ženskoj seksualnosti i užitku. Odgovori na pitanja u ovoj anonimnoj anketi u kojoj je tvoja privatnost zajamčena, pomozi nam da doznamo više o seksualnim navikama, stavovima i željama Hrvatica i osvoji priliku da uloviš genijalnu nagradu!

Vjerojatno se svatko od nas užasava rečenice 'Moramo razgovarati', no ovaj put, obećavamo, nemaš razloga strepiti. miss7, multimedijski lifetstyle brend koji voli rušiti tabue, ali više od svega osnaživati žene, zajedno sa svojim partnerom LELO-om, poziva te da otvoreno porazgovaramo, pa, o seksu. 
Istina je da se, kad je riječ o seksualnosti i, pogotovo, ženskom zadovoljstvu, neke stvari ne usuđujemo reći ni najboljoj frendici, ali iako se o seksu ne priča, seks se događa. Stalno. Seksualni život svake osobe nikad ne ostaje uvijek isti – ponekad pršti od uzbuđenja, ponekad je mlak, ponekad, eto, u stanju mirovanja. I jasno da se često pitamo zašto je tome tako. I je li tako i kod drugih. 

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

Većina nas nije naučila kako razgovarati o svom tijelu, a da ne pocrvenimo od glave do pete, pitamo se jesu li naše seksualne fantazije normalne i što ako ih pokušamo ostvariti. No, stvar je u tome da ljudi doživljavaju seksualnu privlačnost na različite načine, i te razlike su sasvim okej, samo nam to nitko nije rekao. Kad se ne razgovara o žudnjama, iskustvima, strahovima, kad je seks tabu i nešto što se ne smije spomenuti, teško je znati što je prava istina.

Jedan od primjera? Istraživački tim Kinsey instituta je prije nekoliko godina u anketi doznao da 30 posto žena u SAD-u tijekom seksualnog odnosa osjeća bol. Urednik jednih od najutjecajnijih dnevnih novina u Americi nije taj podatak želio staviti u članak jer nije mislio da je točan. „Da je to istina, znali bismo jer bi se o tome pričalo“, rekao je. No, zanemario je činjenicu da žene rijetko pričaju o seksu uopće, a kamoli o onom koji je bolan.

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

Hajdemo to zajedno promijeniti! Porazgovarajmo. Već dobro znaš da se miss7 ne ustručava progovoriti o seksu, a kako bismo to još bolje radili, želimo doznati više, više istine o seksualnim navikama, o stavovima, o tajnim željama Hrvatica. 
Nakon ispunjavanja ankete podijelit ćemo s tobom rezultate i usporediti ih s mišljenjem muškaraca. Ništa manje važno, svi koji ispune anketu moći će sudjelovati u nagradnom natječaju i osvojiti vrlo seksi nagradu - LELO Pleasure Box paket s dizajnerskim seks igračkama i HEX kondomima.

I, bez brige, anketa je anonimna, tvoj identitet ostaje tajan i zato se nemoj ustručavati biti sasvim iskrena. #letstalkaboutsex 

Ispuni anketu:

 

 | Autor:

 

Nagradni natječaj je završio, a dobitnici LELO Pleasure Box paketa su: 

Marina Mandić
Igor Sabol
Brigita Bajrić
Monika Hranj
Matija Herceg
Marina Mutak
Katarina Merli

 

Photo: None
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • maja04

    Prvo kažete: "Tvoja privatnost nam je na prvom mjestu, tako da je ova anketa potpuno anonimna", a za sudjelovanje u nagradnoj treba napisati najintimnije misli i onda treba pristati na pravila koja kažu: "Dostavljanjem podataka sudionici i dobitnici pristaju da ... prikaži još!