Love&Sex

4 najveće pogreške koje žene rade kod oralnog seksa

Pružanje oralnog seksa spada, potpisat će mnogi muškarci, u kraljevsku disciplinu za vrijeme ljubavne igre. No, zbog ovakvih krivih poteza zabava će brzo splasnuti

Za početak, jedno mora biti jasno: da oboje želite oralni seks (i žena koja ga izvodi i muškarac koji ga prima) i u njemu uživate. Osim što, kao i oko svega drugoga u seksu mora postojati suglasnost, iz ovog neslaganja nastaje i prva greška:

Greška#1: Bljak! Fuj! Užas!

Jedna pogreška kod oralnog seksa je ako stalno moraš svladavati osjećaj mučnine i gađenja. Ako ti pružanje oralnog seksa ne pričinjava nikakvo zadovoljstvo, onda nemoj ni pomisliti staviti partnerov penis u usta. On će to osjetiti, pa ni njemu neće biti OK. Jednako vrijedi i za, hm, gutanje. Nemoj biti pod pritiskom! Ono što nikako ne bi smjela napraviti: uzeti spermu u usta pa je onda ispljunuti uz očito gađenje. 

Možda vas zanima Oralni seks – progutati ili ne? Rubrika Love&Sex Love&Sex

Greška#2: rad zubima 

Premda je ponekad za vrijeme ljubavne igre uzbudljivo i zamamno gricnuti nešto zubima – za vrijeme oralnog seksa to je apsolutni tabu! Penis i područje oko muškarčeva ponosa izuzetno su osjetljivi. Upotreba zubiju brzo bi mogla okončati ljubavnu igru. Savjet: neka usne uvijek budu preko zuba kako bi smanjila mogućnost ozljede. 

Greška#2: suhoća

Za uvod u oralni seks dobro je nekoliko poljubaca u vrh penisa – no kad krene „ozbiljno“, sve bi trebalo već biti vlažno. Glavić je vrlo osjetljiv pa trljanje ako nije dovoljno vlažani može biti prilično neugodno. 

Greška#4: Pušenje - doslovno

Kod oralnog seksa – ili (kao što se kolokvijalno naziva) „pušenja“ – često je pogreška upravo „pušenje“. To se obično događa neiskusnima pa snažno uvlače penis. Savjet: pronađi balans između stimulacije rukom (naravno, vlažnom) te lickanja kod kojeg penis može prodrijeti u usta sve do grla. 

Photo: Thinkstock / Spencer Davies
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ADW

    Shvatite vise da se zenama gadi pusenje penisa, penisi smrde, pusenje samo pederi vole. Sta je sledece jesti govna?
  • alanford81

    1,2,3 i 4 kad ga ne rade
  • hedonist

    četvrto... doživio... potegnula je tako da mi se plahta uvukla u guzicu