Love&Sex

Oralni seks – progutati ili ne?

Za mnoge muškarce je oralni seks vrhunac strasti. Ali, je li gutanje sperme kod oralnog seksa pravi dokaz ljubavi ili on jednostavno previše traži?

Za neke žene je pružanje oralnog seksa nužda, a druge ga smatraju uzbudljivim – i tvrde kako je sve tek pitanje tehnike. Međutim, što je s finalom: progutati spermu ili ne? Ako partnera dovodiš do vrhunca oralnim seksom, moraš odlučiti kakav će biti taj posljednji korak. 

Gutanje sjemena: spremnost na žrtvu ili trijumf?

Nitko se ne bi trebao osjećati poniženo ili podčinjeno ako proguta sjeme. Seks uvijek treba biti dvostran čin. Ako netko ne voli gutati, onda neka to jednostavno ne radi – žrtvovanje pri oralnom seksu nije opcija! S druge strane, nekim ženama je pak veliki gušt oralnim vještinama natjerati frajera do ludila i na vrhuncu progutati njegovu spermu – smatraju to svojom pobjedom… 

U tom slučaju bi se muškarci barem mogli potruditi da im malo olakšaju cijelu stvar – naime, mogu poboljšati okus sperme određenim namirnicama. Neka ne pije pivo ili jede češnjak prije oralnog seksa! Radije neka pojede ananas, koji navodno jako poboljšava okus sperme, ili neko drugo voće. 

11 argumenata protiv gutanja sperme 

Zadaća, dužnost, spremnost na žrtvu, trijumf – ali kod tebe ni u kom slučaju gutanje ne dolazi u obzir? Bez brige – nisi jedina. I uvijek postoji puno argumenata koji govore protiv toga. Donosimo top 11 razloga protiv gutanja… 

1. Upravo si oprala zube. 

2. To malo bjelančevina ne može se nositi s tvojim jutarnjim proteinskim shakeom. 

3. Jako si gladna i jede ti se nešto slatko, a ne slano. 

4. Ima toliko puno stvari koje bi sada radije radila – na primjer, mazila se s njim. 

5. Upravo si jela i sita si do ušiju. 

6. Moraš mu nešto važno reći – a ne možeš s punim ustima. 

7. Upravi si na strogoj veganskoj dijeti. 

8. Hm, zar sperma ne napuhava? Bolje je ne riskirati. 

9. Taj desert ćeš radije sačuvati sa posebne trenutke – poput boce šampanjca koja godinama stoji pohranjena. 

10. Kad će žene i muškarci imati jednake plaće i uvjete na poslu, onda možete pričati o gutanju sperme. 

11. Iskreno? Oralni seks je već dovoljan dokaz ljubavi. 

Photo: Getty/Guliver
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • david

    Moja kad sam joj prvi put napunio usta i kad je progutala kaže da je bilo iznenađujuće slatka sperma :) Nisam se mogao sjetit što sam jeo ali ok..
  • vilim

    Moja guta vodku a spermom joj napunim pičku ili razmazujem po sisama !!..