Life&style

Žena je podijelila 17 pravila Badnjaka, uključujući kada se probuditi i kada početi piti

  • Uzbuđenje na Badnjak dosalo je vrhunac, a svi smo bili zauzeti posljednjim priprema i iščekivanjem Božića
  • Ova djevojka podijelila je 17 pravila Badnje večeri, uključujući kada se na Badnjak probuditi i početi piti
  • Kako popis odmiče, pravila postaju sve smiješnija, a također za Božić se prema njima treba spremiti kao za crveni tepih premda (možda) ne izlaziš iz kuće

Na Badnju večer ne možemo biti uzbuđeniji u ičekivanju Božića. Mnogi imaju različite planove - neki moraju raditi, drugi će ga provesti s obitelji ili prijateljima, a mnogi će se grčevito pripremati za veliki dan. Ova žena podijelila je svoja pravila za Badnjak, a ona između ostalog uključuju, kada početi piti alkohol te kako se spremiti. Mnoge je njzin popis nasmijao, premda je za mnoge nemoguće pridržavati ga se.

@thejarr

Oh okay

♬ original sound - Eli Rallo by The Jarr

Ova 23-godišnjakinja iz New Yorka podijelila je svoj popis pravila - postoji ogromnih 17 pravila, a neka su stroža nego što možeš zamisliti. Objasnila je: "Dobro došli u moja pravila za Badnjak." Kao prvo na popisu je buđenje u 8 ujutro, jer nemamo vremena za gubljenje, imamo puno toga za napraviti u jednom danu. Potom se treba pripremiti za sve božićne aktivnosti.

Možda vas zanima Antonija Blaće tražila fanove njihove tajne sastojke za francusku salatu, jedan odgovor je apsolutno oduševio Rubrika Life&style Life&style

Kaže da iako nisi domaćin za Badnju večer, moraš izaći po kavu i pecivo jer kuhinja ne može biti neuredna. Djed Mraz ne želi vidjeti neurednu kuhinju. A nakon toga slijedi vrijeme za tebe, točnije "the shower", što znači njegovanje kao da ideš na event, sa svim mogućim proizvodima za uljepšavanje, poput maslaca za tijelo, mirišljave kreme i ulja za kupanje. Sljedeći dio na ženskoj listi je o ulasku u svečani duh.

 | Autor: Screenshot TikTok@desiree.white Screenshot TikTok@desiree.white

To znači slušanje božićnih pjesama dok obavljaš kupovinu posljednjih stvari za Božić,  gledanje božićnih lampica u susjedstvu uz božićnu glazbu i pjevanje iz sveg glasa. Po povratku u topli dom, bez obzira na to hoćeš li dočekati Božić kod kuće ili ideš obitelji u posjet, moraš izgledati glamurozno. Rekla je: "U 15:30 spremat ćeš se kao za crveni tepih. Nije me briga ako ne izlaziš iz svoje kuće, nije me briga hoćeš li nositi božićnu pidžamu na Badnjak kao moja obitelj. Nije me briga ako uopće ništa ne radiš, moraš izgledati savršeno. Kao da nikad nisi izgledala bolje. Uzmi figaro/peglu i napravi frizuru."

Božićni nokti: Ova tri načina manikure blagdanski su hit ove godine, a možeš ih stilizirati sama

 | Autor: Screenshot TikTok@desiree.white Screenshot TikTok@desiree.white

Nakon još nekoliko pravila o fotografiranju, u 16 sati dopuštena je prva čaša šampanjca. Možeš nazdraviti bilo kome, sebi ili Djedu Mrazu, kaže. I čini se da pravila postaju sve čudnija kako se nastavljaju pa ima i onih vezanih za svečanu večeru s prijateljima ili obitelji: "Za večerom se pretvaraj da si bogata razvedena žena da ti nitko ne smeta." To naravno uključuje i pravilo bumeranga: ako netko komentira nešto što ne želiš da komentira, poput 'zašto si slobodna?', 'jesi li se udebljala?', samo mu trebaš postaviti isto pitanje. Bit će im tako neugodno.

Sljedeće na popisu odnosi se na pravo uživanje u Božići, pa djevojka kaže kako trebaš brojati sjećanja, a ne kalorije. "Ovo se podrazumijeva, ne želite propustiti ovaj poseban trenutak sa svojom obitelji, stoga brojite uspomene, a ne kalorije." I zadnje pravilo odnosi se na to da osim što se trebaš dobro zabaviti, budeš zabavna: "Budite djetinjasti i zabavni zajedno sa svojim rođakom, a zatim pratite Djeda Božićnjaka u aplikaciji."

Što ne treba kupovati za božićni poklon Možda vas zanima Ako baš želiš razveseliti nekoga, onda ovih 5 stvari ne bi trebala kupovati kao poklone za Božić Rubrika Life&style Life&style

Očigledno je da su njezina pravila Badnje večeri navela ljude na razgovor jer je njezin video skupio preko 542,4 tisuća pregleda. Bilo je mnogo korisnika TikToka koji su bili impresionirani njezinim pravilima. Jedna osoba je rekla: "Ovo je savršeno na mjestu. Sviđa mi se." Drugi se složio: "Sviđa mi se ovo."

Međutim, bilo je mnogo drugih korisnika TikToka koji će raditi na Badnjak i stoga ne bi slijedili ova pravila. Jedan korisnik je komentirao: "Toliko želim ovo učiniti, ali radim na Badnjak." Drugi je rekao: "Možemo li dobiti realnu verziju ovoga za ljude u maloprodaji koji moraju raditi do 22:00 na Badnjak? ili sam to samo ja?"

Photo: shutterstock

Komentari 0