Life&style

Antonija Blaće tražila fanove njihove tajne sastojke za francusku salatu, jedan odgovor je apsolutno oduševio

  • Voditeljica Antonija Blaće bacila se na pripremu francuske salate, nezaobilaznog dijela blagdanskog stola
  • Pritom je upitala svoje pratitelje da podijele svoje 'tajne sastojke' u receptu, a rekla je kako je njezin limun
  • Mnogi komentari nasmijali su je, a jedan je bio pobjednički: "Moj muž obožava francusku, a koliko mi danas diže živce, tajni sastojak bi mogao biti arsen"

Voditeljica Antonija Blaće kao i mnogi, prionila je na pripremanje francuske salate. Pred Božić tradicionalno započinje i potraga za najboljim receptom za francusku salatu. Francuska salata neizbježan je dio blagdanskog stola. Tradicionalno se priprema od krumpira, graška, mrkve, kiselih krastavaca, kuhanih jaja i majoneze i već dokazana receptura neće zatajiti, a za dašak originalnosti Antonija je upitala svoje pratitelje.

Možda vas zanima Kako da purica ne ispadne suha? Savjet svjetski poznatog chefa ćemo zaobići, više nam se sviđa Špičekov Rubrika Life&style Life&style

"Imate li neki svoj 'tajni' sastojak? Pucaj. (Ja recimo stavljam limun. Ne znam baš da je to tajni sastojak, ali ne stavljaju ga svi. Slušam vaše prijedloge", napisala je. Zatim je svoje pratitelje  u 'maloj anketi' upitala stavljaju li jaja ili jabuku u francusku.

 | Autor: Instagram@sarahjessicaparker Instagram@sarahjessicaparker

Iako se većina odlučuje za klasičnu francusku salatu, postoje i razne varijacije pa tako neki u nju dodaju sastojke koji nisu uobičajeni, poput nasjeckane jabuke ili limunovog soka koji daje malo intenzivniji okus. Sama Antonija rekla je kako ona nakapa nekoliko kapljica limunovog soka. Među mnoštvom odgovora, Antoniju je najviše nasmijao ovaj: "Moj muž obožava francusku, a koliko mi danas diže živce, tajni sastojak bi mogao biti arsen", ovaj komentar bio je apsolutno pobjednički. Vjerujemo kako su se mnoge žene mogle poistovjetiti.

Tatjana Jurić duhovito pokazala kako bi izgledala s nekoliko kilograma viška

 | Autor: Instagram@sarahjessicaparker Instagram@sarahjessicaparker Dobivši mnoštvo odgovora, Antonija je zaključila: "Sto ljudi, sto ćudi, sto francuskih". Neki su napisali i kako dodaju kukuruz, dok je jedna pratiteljica rekla"Sve je dobro dok se ne stavi kukuruz", a Antonija se humoristično nadovezala. "Evo sad će rat, story prije se kunu u kukuruz, story nakon sve može osim kukuruza. Obožavam vas. Da zaključim, ne sudite ljude po dodacima u francusku!", napisala je voditeljica.

Antonija Blaće Možda vas zanima Antonija Blaće u uređenju walk-in ormara, sna svake žene, premašila očekivanja: Izgleda filmski, savršenstvo! Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram@sarahjessicaparker

Komentari 0