Life&style

Tatjana Jurić duhovito pokazala kako bi izgledala s nekoliko kilograma viška

  • Uvijek zabavna voditeljica Tatjana Jurić našalila se na svoj račun
  • Pokazala je kako bi izgledala s nekoliko (malo više) kilograma viška
  • Fotografiju je podijelila na svom Instagram storiju i nasmijala pratitelje 

Narodni radio na svojoj je Instagram stranici podijelio fotografiju svoje voditeljice Tatjane Jurić kako bi dočarao kako bi izgledala Tatjana s nekoliko kilograma viška. Kolege su se našalile na njezin račun, a fotografiju je potom na svom storiju podijelila i sama Tatjana. Uz fotografiju voditeljice prije i poslije blagdana stoji opis: "Tko će i ove godine pojesti sve kolačiće??", a Tatjana je spremno odgovorila: "Opeeeeet! Svake godine isto! Hoću, e pa šta! I kolačiće! I francusku, i sarmu i pire! #sve", napisala je.

Možda vas zanima Hrvati otkrili koje blagdanske kolače ne vole, na popisu je i tradicionalna mađarica Rubrika Life&style Life&style

Ubrzo su pristigli i komentari na fotografiju, a pjevač Saša Lozar napisao je: "I kad je FATJANA JURIĆ opet nam je draga!", a i drugi su spremno komentirali: "Kraljice bucmasta", "Tako treba, prava cura", "Hahah bit će nas dosta u tom Tatjaninom clubu", "Simpa buckica", "Sarmastična si". Simpatičnoj voditeljici nitko, čini se, neće zamjeriti i ako dobije koji kilogram nakon blagdana.

Nikad nećeš pogoditi koja je božićna pjesma na broju 1 Billboardove liste

Voditeljica ovih dana predano radi, a podijelila je fotografiju u opisu koje je napisala što joj se sve mota po glavi dok čeka da se upale kamere: "Jesam ugasila doma šparet? Jesam Jackici stavila vode? Zimske gume još nisam promijenila! Što mi sve za Francusku treba? Kad ono moji dolaze? Moram porez obračunat. Jel’ mi kosa dobro stoji? Kad ono sutra imamo onaj sastanak? Kad večeras idemo na Xmas party? Moram se naručit’ na sistematski… Sve to i puno više, mota ti se po glavi dok čekaš snimatelja da namjesti svjetlo", napisala je Tatjana.

 | Autor: Instagram@tatjana_juric Instagram@tatjana_juric

Možda vas zanima Marijana Batinić u kući je postavila ogradu kako bi razdvojila "beštiju" od "beštijice" Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram@tatjana_juric

Komentari 0