Stars

Marijana Batinić u kući je postavila ogradu kako bi razdvojila "beštiju" od "beštijice"

  • Marijana Batinić na svom Instagram profilu podijelila je kako je morala u kući postaviti ogradu
  • Naime, morala je kako kaže, odvojiti beštijicu od beštije
  • U ovom slučaju beštijica je njezina jednogodišnja kćerkica Roza, a beštija kućni ljubimac Nole

Voditeljica Marijana Batinić na svom Instagram profilu podijelila je kako je morala u kući postaviti ogradu. "Ništa me ne pitajte, morali smo ih razdvojiti", napisala je u opisu svog Instagram storija. Uvijek nasmijana voditeljica mislila je na njihovog kućnog ljubimca, psa Noleta i svoju jednogodišnju kćerkicu Rozu. 

Možda vas zanima Marijana Batinić oprostila se od ljetne garderobe i uskočila u prekrasni kožni baloner Rubrika Moda Moda

 | Autor: Instagram@marijana_perinic Instagram@marijana_perinic

"Ljudi mi pišu kako su mislili da bostonci nisu ljubomorni i da su divni za djecu. Ali nije do njega.", uz emotikon je napisala Marijana. Dodala je kako je njezina starija kćer Ena, kada je vidjela novu "kućnu instalaciju" rekla kako je "Nole u zatvoru". "Nole mi ima neki zdravstvenih problema (drugi put ću o tome) tako da sam beštijicu (Rozu) trebala odvojiti od beštije...", objasnila je zbog čega je uopće morala nabaviti ogradu. 

Voditeljica Marijana Batinić krstila je svoju kćerkicu Rozu, a evo kako je izgledala proslava krstitki

Poznata Splićanka tako je nasmijala svoje pratitelje, a poznato je kako djeca obično vole zadirkivati ljubimce, pa je u ovoj situaciji ogradica bila vrlo dosjetljivo rješenje. Marijanina kćerkica Roza koja je u rujnu napunila godinu dana i dalje će najdražeg ljubimca moći maziti, a vjerujemo kako će i Nole nakon što mu se popravi zdravstveno stanje izaći iz "zatvora".

Marijana Batinić vodila je show Život na vagi četiri sezone Možda vas zanima Marijana Batinić oduševljena transformacijom kandidata 'Života na vagi': Sjećate li se ovog mladića? Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram@marijana_perinic

Komentari 0