Stars
Marijana Batinić vodila je show Život na vagi četiri sezone

Marijana Batinić oduševljena transformacijom kandidata 'Života na vagi': Sjećate li se ovog mladića?

  • Da je najbitnije ne odustati unatoč usponima i padovima pokazuje kandidat četvrte sezone showa 'Život na vagi' Marino Marušić
  • Njegovom transformacijom oduševljena je i nekadašnja voditeljica showa Marijana Batinić koja je Marinove fotografije i podijelila na svojemu profilu 
  • Zadranin u sportskom izdanju pokazuje kako su zdrave navike sada dio njegovog lifestylea, a rezultati se itekako vide!

Iako je nakon četiri sezone predala voditeljsku palicu RTL-ovog showa 'Život na vagi', Marijana Batinić  prati što se događa s kandidatima showa i veseli se njihovom napretku. Na svome Instagram profilu podijelila je tako odličnu transformaciju kandidata Marina Marušića iz Zadra koji je u četvrtoj sezonu u show ušao sa 167 kilograma. 

Nina Martina iz "Života na vagi" nekada je imala 150 kilograma, a sad je puna samopouzdanja pokazala zavidnu liniju Možda vas zanima Nina Martina iz "Života na vagi" nekada je imala 150 kilograma, a sad je puna samopouzdanja pokazala zavidnu liniju Rubrika Stars Stars

‘’Sjećate li se ovoga Mladića? Evo ga danas’’, objavila je Marijana fotografije Marina Marušića prije i poslije znatnog gubitka kilograma. 

Marino Marušić od ulaska u show Život na vagi izgubio je znatan broj kilograma | Autor: Instagram/@marianne_theodorsen Instagram/@marianne_theodorsen Marino Marušić od ulaska u show Život na vagi izgubio je znatan broj kilograma

Upornost i dosljednost  27-godišnjeg Marina je dovela do toga da show napusti sa 109 kilograma, a  čini se kako bivši kandidat i nakon izlaska brigu o svome tijelu ne prepušta slučaju. 

U sportskom izdanju Marino na najnovijoj fotografiji izgleda kako prakticira zdrave navike poput aktivnosti u prirodi. Usporedbom fotografija jasno je kako je riječ o zaista velikoj transformaciji. 

Marica iz "Života na vagi" izgleda neprepoznatljivo! Istaknula je zavidnu liniju: "Gledam i ne vjerujem"

O svome putu do optimalne tjelesne težine koja ne ugrožava zdravlje, Marino je nedavno  iskreno I progovorio na svome Instagram profilu. 

‘’Nekad i danas. Ima tu još posla, ali sam na najboljem putu ikada. Bilo je uspona i padova u glavi ovoj ludoj, ali sam trenutno jako zadovoljan sa sobom i to je najbitnije’’, napisao je uz fotografije na kojima danas vidno izgleda drugačije. 

U showu Život na vagi Marino je izgubio kilograme, ali je i mnogo toga dobio – među ovim prijateljstvima rodila se i ljubavna iskra.

Marino je prohodao s kandidatkinjom Sarom Sitarić  iz Ladimirevaca, ali nakon što neko vrijeme pokušali održati odnos na daljinu,  vezi je ipak došao kraj.

Photo: Instagram/@marianne_theodorsen

Komentari 0