Stars
Nina Martina iz "Života na vagi" nekada je imala 150 kilograma, a sad je puna samopouzdanja pokazala zavidnu liniju

Nina Martina iz "Života na vagi" nekada je imala 150 kilograma, a sad je puna samopouzdanja pokazala zavidnu liniju

  • Natjecateljica treće sezone "Života na vagi", Nina Martina Korbar,  nakon showa napravila je nevjerojatnu transformaciju i postala inspiracija mnogima
  • Iako nije pobijedila u natjecanju, stekla je simpatije mnogih gledatelja svojim trudom i upornošću te gubitkom 40 kilograma, a jednakim tempom je nastavila i nakon završetka showa
  • Ranije se pohvalila da je od ulaska u show smršavjela čak 70 kilograma

Simpatična plavuša vedrog osmijeha uvijek otvoreno priča o borbi s kilogramima i svojoj najdebljoj fazi kada je težila vrtoglavih 150 kilograma. No, zahvaljujući borbenosti, odlučnosti i ustrajnosti postigla je zadivljujuće rezultate i izgradila ono što je najvažnije - samopouzdanje.  Na društvenim mrežama svakodnevno sa svojim pratiteljima dijeli fotografije na kojima ponosno pokazuje novu liniju, a obožavatelji svaku objavu obasipaju riječima divljenja, naglašavajući kako u njoj pronalaze veliki izvor inspiracije.

Gledatelji uputili kritike Nini Martini iz 'Života na vagi', ali zaboravljaju na jednu stvar

"Samopouzdanje počinje onda kada se posvetiš sebi i prestaneš mariti za tuđe mišljenje, kada si opuštena i slobodna od tuđih pogleda i komentara, a željna dodatno usavršavati ljubav prema sebi i posvećuješ se svom osobnom rastu i razvoju. Lijepo je biti slobodan, oslobodi se i ti. Voli sebe i svaku svoju striju i svaku svoju nesavršenost jer promjene na bolje se događaju kad voliš sebe, kad si ponosna na sebe i kada se prihvaćaš. Nemoj dopustiti nikome da ti oduzme i najmanji trenutak ljubavi prema sebi. Svako jutro zahvali Bogu što postojiš baš ovakva/ovakav kakav jesi", napisala je Martina nedavno u opisu fotografije.

Divno je vidjeti kako sada ponosno pokazuje svoju figuru te pozira u omiljenoj crnoj haljini otkrivajući dekolte. "Nastavi ići naprijed. On čuva naša leđa", napisala je uz objavu te brzo dobila gomilu komplimenata: "Predivna", "Ljepotice", "Jako lijep osmijeh", "Prekrasna si". Izgleda da je Nina Martina pronašla haljinu koja joj savršeno naglašava novostečenu liniju, obzirom da je u istoj haljini pozirala nedavno, te dokazala da još uvijek ne odustaje od borbe s kilogramima.

Možda vas zanima Nevjerojatna je! Nina Martina iz 'Života na vagi' svladala još jedan golemi izazov Rubrika Stars Stars
Možda vas zanima Nina Martina, sudionica Života na vagi pokazala kako je izgledala s 18 godina Rubrika Stars Stars

Inače, Nina je u najdebljoj fazi, prije 10 godina, imala čak 150 kilograma. "Jako puno vas zanima kako je izgledala moja najdeblja faza još prije showa, neki nisu ni vjerovali da sam imala 150 kg, pa evo... odlučila sam podijeliti fotke iz svoje najdeblje faze koje još niste vidjeli... lijeve fotke su uslikane prije skoro 10 godina kad sam imala 18 godina i 150 kg, a desne fotke su danas, odnosno kroz zadnjih godinu dana na kojima imam 87 kg. Naišla sam na ove fotke slučajno nekidan na starom laptopu i iako sam svjesna da sam to nekada davno bila ja, svejedno sam skoro pala u nesvijest od šoka da sam to stvarno nekad davno bila ja.

Koliko me samo ta kilaža ograničavala, koliko me obilježavala, ma nevjerojatno, uzela mi je veliki dio tinejdžerskih i studentskih dana, ali neka. Jako puno toga sam naučila, prošla, stekla sam veliko životno iskustvo i danas sam zahvalna na svemu jer sam danas ovdje gdje jesam, idem naprijed i samouvjereno radim na sebi. Sve se može kad se hoće i kad se odluči, ali pravi oblik motivacije i podrške te razumijevanje su jako bitan dio ovakve transformacije i puta", naglasila je Nina Martina koja se ne srami svoje prošlosti već u njoj vidi motivaciju da svaki još ustrajnije radi na sebi.

Photo: Instagram@lejla.fili

Komentari 0