Stars
Marijana Batinić krstila svoju kćer Rozu

Voditeljica Marijana Batinić krstila je svoju kćerkicu Rozu, a evo kako je izgledala proslava krstitki

  • Mala Roza na svijet je stigla 18. rujna prošle godine
  • Poznata voditeljica Marijana Batinić i njen suprug Matej Pašalić krštenje svoje kćerkice proslavili su u Sinju, u restoranu jednog seoskog gospodarstva
  • Na istom su mjestu 2016. godine krstili i svoju stariju kćer Enu

Voditeljica Marijana Batinić imala je razloga za slavlje proteklog vikenda. Naime, krstila je svoju kćer Rozu, a na svom Instagramu podijelila je dio atmosfere s proslave krstitki. Prema viđenom, dobre atmosfere nije nedostajalo. 

„Krstili smo Rozu“, napisala je, a uslijedio je niz čestitki. 

„Kume i rodbina“, napisala je uz fotografiju na kojoj su kume malene Roze, poznate dame, Viktorija Rađa i Maja Batarelo (koja je inače i Viktorijina vjenčana kuma, a sad su njih dvije zajedno kume male Roze). 

 | Autor: Instagram@lejla.fili Instagram@lejla.fili

Maja je podijelila i fotku na kojoj pozira s Viktorijom koja drži djevojčicu u bijeloj haljinici.

 | Autor: Instagram@lejla.fili Instagram@lejla.fili

Inače, ime Roza malenoj je nadjenula upravo njena sestra Ena, čija je velika želja da se njena seka zove kao i sestra njezine najbolje prijateljice, u konačnici ispunjena. Marijana je priznala kako je starija kći bila malo u strahu zbog dolaska još jedne djevojčice u obitelj, ali brzo se naviknula na malu „konkurenciju“.

Možda vas zanima Marijana Batinić objavila fotke kakvih bi se mnogi stidjeli: 'Dvije godine sakrivala sam lice' Rubrika Life&style Life&style

 

Photo: Instagram@lejla.fili

Komentari 0