Moda

Marijana Batinić oprostila se od ljetne garderobe i uskočila u prekrasni kožni baloner

  • Marijana Batinić oprostila se od ljetne garderobe i uskočila u jesenske kombinacije
  • Voditeljica je pokazala svoj novi komad koji je kako kaže "baš po njenom guštu"
  • Njezini pratitelji udijelili su joj mnoštvo komplimenata i za modni odabir i boju kose

Voditeljica Marijana Batinić (40) često nas oduševljava svojim modnim izborima, a tako je bilo i ovog puta. Marijana je na svom Instagram profilu objavila kako se oprostila od ljetne garderobe i uskočila u onu prikladniju za jesenske dane. Voditeljica je nekoliko puta rekla kako promjenjivo jesensko vrijeme ne voli, a posebice kišu, no ovaj njen izbor čini nam se savršenim izborom i za hladnije i kišovite dane. 

Marijana Batinić uz dvije poznate Hrvatice udružila je snage i pokrenula novi modni brend IKona Možda vas zanima Moda kako je kreira Marijana Batinić: pogledaj prvu kolekciju brenda IKona koji je pokrenula s dvije poznate Hrvatice Rubrika Stars Stars

"Spremna za promjenjivu zagrebačku jesen. Ovaj baloner koji sam isfurala kao haljinu je od eko kože, a u novoj @adtwenty kolekciji sam pronašla još komada po mom guštu. Draga ljetna garderobo, vidimo se za cca osam mjeseci... Ostaj mi dobro", napisala je. Zeleni kožni baloner s efektnim crnim gumbima Marijana kombinirala s crnom dolčevitom koja se nazire ispod njega, a kombinaciju je upotpunila sandalama i zlatnim nakitom.

Marijana Batinić objavila fotke kakvih bi se mnogi stidjeli: 'Dvije godine sakrivala sam lice'

Ubrzo su na Marijaninu kombinaciju pristigli i mnogi komentari: "Super ti stoji ta "haljina", "Znači top", "Prezgodna si", "Predivno i tako sanjivo", "Predivno ti stoji", samo su neki od komplimenata. Njezini pratitelji nisu propustili zamijetiti ni Marijaninu boju kose, pa su je mnogi komentirali pisavši kako joj odlično pristaje te tražili da otkrije tko je frizira.

Marijana Batinić vodila je show Život na vagi četiri sezone Možda vas zanima Marijana Batinić oduševljena transformacijom kandidata 'Života na vagi': Sjećate li se ovog mladića? Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram@marijana_perinic

Komentari 0