Life&style

Nikad nećeš pogoditi koja je božićna pjesma na broju 1 Billboardove liste

  • All I Want For Christmas je po treći puta na prvom mjestu Billboardove liste hot 100
  • Pjesma koja je izašla prije 25 godina ultimativni je božićni hit i svojevrsna blagdanska himna
  • Mariah Carey je oduševljeno reagirala na vijest o uspjehu svog najvećeg hita

S obzirom da je blagdanska sezona u punom jeku i Božić nam dolazi krajem tjedna, ne čudi da svako toliko na radio stanicama čujemo božićnu himnu All I Want For Christmas Is You. Voljeli ju ili mrzili, kultna pjesma Mariah Carey ponovno je zauzela svoje mjesto na prvom mjestu Billboard Hot 100. Poznati božićni hit prvi put objavljen prije 25 godina je treći puta dosegao broj 1 na ljestvici.

Možda vas zanima Dokazano je! Ljudi koji pjevaju božićne pjesme su zdraviji Rubrika Life&style Life&style

 

Pjevačica je svoju reakciju na vijest podijelila na Twitteru, a pokazala je i dirljivu čestitku koju joj je kćer napravila kako bi proslavile taj događaj.

"Čestitke najboljoj mami na prvom mjestu Billboard hot 100. Volim te mamice zauvijek!"

Mariah je očito jako ponosna na uspjeh svog najvećeg hita, a ima zašto i biti. Malo koja pjesma može se pohvaliti prvim mjestom na najpoznatijoj svjetskoj glazbenoj ljestvici nakon 25 godina od svog nastanka. Na Twitteru je objavila nekoliko objava vezano za ovu vijest, a među njima i glasovnu poruku svojim obožavateljima kojima se zahvaljuje što još uvijek podržavaju njenu pjesmu.

"Imati još jedan Billboard Hot 100 s pjesmom koja mi toliko znači, doslovno ne znam što bih rekla i tako sam zahvalna", rekla je pjevačica. Zaista sam svima vama zahvalna.”

Kao što je Billboard istaknuo, “All I Want for Christmas is You” ima povijest vraćanja na Billboard Hot 100 tijekom blagdanske sezone. Pjesma je tako bila na vrhu Hot 100 21. prosinca 2019. i ponovno točno godinu dana kasnije 19. prosinca 2020.

Možda vas zanima Božićni duet Eda Sheerana i Eltona Johna napokon je vani! Poslušaj ga i pogledaj spot Rubrika Stars Stars
Photo: Getty Images
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    pretpostavio sam ,mislim da bi trebala biti driving home for christmas.