Stars
Antonija Blaće

Antonija Blaće u uređenju walk-in ormara, sna svake žene, premašila očekivanja: Izgleda filmski, savršenstvo!

  • Kad bi te netko upitao koju bi to posebno uređenu prostoriju rado vidjela u svome domu, što bi odgovorila?
  • Vjerujemo kako je mnogima na pamet pao walk-in ormar koji je san snova većini žena pa tako i voditeljici Antoniji Blaće
  • No, voditeljica je svoj san pretvorila u javu, a sudeći prema reakcijama riječ je baš o savršenoj, filmskoj realizaciji projekta

Antonija Blaće ushićeno je obavještavala pratitelje na društvenim mrežama o prenamijeni vrlo važne prostorije za svaku ženu u svome domu kojeg dijeli sa suprugom Hrvojem Brlečićem. Walk-in ormar postao je projekt koji je zaokupio, ne samo omiljeno TV lice i producenticu, već i njezine pratitelje koje su budno motrili razvoj događaja. Ne čudi stoga što je krajnji rezultat Antonija pokazala s velikim ushićenjem i zadovoljstvom u kratkom videu putem svog Instagram profila.  

Možda vas zanima Antonija Blaće nas uči zašto ne smijemo jesti prepečeni tost ni onu finu koricu na pizzi Rubrika Stars Stars

‘’Dakle… zaljubljena sam! Sve napokon ima svoje mjesto’’, započela je post Antonija pohvalivši se walk-in ormarom projektiranom za vlastite potrebe. 

‘’Od ladica za donje rublje i čarapa, preko carstva hlača (od milja prozvano hlačstvo), police za torbe, mjesta za majice i sakoe s liftom, prostor za duge komade poput haljina da se ne gužvaju, dvije ladice za sitnice (nakit, naočale, marame)’’, dodala je voditeljica. 

Antonija Blaće i suprug Hrvoje raspjevali su se u autu na Massima, tko ima više sluha od njih dvoje?

Antonija je i naglasila kako su napravili pun pogodak s posebnim prostorom za glačalo, sušilo za kosu i slične uređaje, prostorom za kovčege za koje nikad nema mjesta u stanu, te stolićem (koji je zapravo ladica) i policama za šminku.

‘’Ipak najponosniji smo što smo se domislili kako sakriti one stvari koje se gurnu u ormar, ne koriste se često, a nagrđuju izgled - na sam vrh stavili smo prostor s frontama pa kad sve naguram, samo poklopim i ništa se ne vidi! Ima tu još puno malih caka, sve ću vam pokazati, ovo je maleni video za početak’’, najavila je. 

Među prvima Antonijin novi najdraži dio stana dobro je opisala glumica Nataša Janjić. ‘’Ništa milije od velikog ormara''. Antonija je brzo odgovorila: ''Ovo mi je prvi. Veliko je uzbuđenje.'' 

‘’Znači vrh!’’, ‘’Je li ostala koja polica za muža’’, ‘’ Moj muž radi namještaj ali ja nisam dobila ovakav ormar, sad ću ja njemu pokazati kako treba izgledati, ‘’San svake žene’’, ‘’Ormar je filmski, izgleda savršeno!’’, "Sanjam o takvom ormaru’’, ‘’Predobro, i ja sam zaljubljena’’, komplementirali su mnogi. 

U više navrata Antonija je pratiteljima na duhovit ili spontan način pokazivala trenutke i detalje iz privatnog života pa tako i iz svog doma. Kako je pokazala voditeljica, uređenje životnog prostora je proces i nekada se najbolja rješenja nađu kada se kroz neko vrijeme doživi prostor. 

Sigurno smo da će se novi walk-in ormar za 41-godišnju voditeljicu i njezinog supruga pokazati kao najbolja solucija za pohranu garderobe na dohvat ruke. 

Photo: Instagram/@marianne_theodorsen

Komentari 0