Stars

Antonija Blaće i suprug Hrvoje raspjevali su se u autu na Massima, tko ima više sluha od njih dvoje?

  • Voditeljica Antonija Blaće još je jednom pokazala svoju nenadmašivu pozitivu
  • Objavila je video u kojem iz sveg glasa sa suprugom Hrvojem pjeva Massimovu pjesmu Benzina
  • Pratitelji su ostali oduševljeni njihovom pozitivnom energijom, a javio se i sam pjevač

Antonija Blaće, RTL-ova voditeljica i producentica, uvijek nas oduševi svojim smislom za humor. Ovog puta, omiljena voditeljica na svom Instagram profilu razveselila je pratitelje objavom u kojoj sa suprugom Hrvojem Brlečićem pjeva Massimovu pjesmu Benzina. Blaće je video snimila tijekom vožnje u automobilu, a toliko su uživljeno i pjevali kako je voditejica nakon par stihova kroz smijeh rekla: "Žila mi je iskočila!". "Ono kad u ova pomalo down vremena pogodiš pjesmu!", napisala je u opisu videa, a ubrzo su se počeli redati komentari pohvala.

Možda vas zanima Divno! Antonija Blaće proslavila godišnjicu braka i emotivnom objavom iznenadila supruga Rubrika Stars Stars

"Evo ovo nam je pravo gorivo", "Video za podizanje mood-a ,slatki ste skroz", "Opaki ste", "Čak ti muž ne pjeva loše", samo su neki od komentara oduševljenih pratitelja. Čini se kako su Blaće i suprug uspjeli u svom naumu da, barem ovako, oraspolože ljude. A Ubrzo se javio i pjevač: "Ovo bi rado vidjela i moja publika. Za inspiraciju. Pripreme su za koncert sutra. Molim dići na story s tagom ili poslati u Inbox. Hvala unaprijed", napisao je Massimo.

Ella Dvornik otkrila kako uspijeva uvijek iznova naljuti mamu Danijelu, pratitelji joj poručili da će i ona biti takva

Antonija i Hrvoje ovih su dana u veselom i slavljeničkom raspoloženju jer je njezin suprug prije dva dana proslavio 38. rođendan, koji je par proveo na izletu u Zagorju, otkrila je tada Antonija. Samo naprijed, Antonija i Hrvoje, neka bude još ovakvih raspjevanih videa!

Možda vas zanima Nina Badrić i Antonija Blaće "šokirale" su se svojim fotografijama nastalim na partiju prije 15 godina Rubrika Stars Stars
Photo: Screenshot Instagram@ xoxosonjakovac

Komentari 0