Beauty

Na sniženju smo pronašle jogurt za tijelo s mirisom Božića i - oduševio nas je!

  • Ako si u božićnoj strci, sjeti se usporiti i posvetiti sebi 
  • Što kažeš na jednu večer njege s mirisom Božića i sreće? Pronašle smo jogurt na bazi karite maslaca koji garantira čarobnu večer i najmekšu kožu! Osim toga, sada je i na sniženju!
  • Oduševila nas je cijela kolekcija, a evo i zašto...

Zadnji dani prije Božića ponekad mogu značiti strku i nervozu, ali zaustavi se na vrijeme i sjeti se da i sebi trebaš posvetiti vremena. Osobito je to važno navečer, prije spavanja, kad bi trebala zaboraviti na sve obaveze i utonuti u miran san.

A tome može pomoći i mirisna krema nakon tuširanja, osobito kad u njoj možeš osjetiti duh Božića i sreće. A mi smo pronašli jednu takvu. Točnije, njezinu zanimljiviju verziju - jogurt. Naravno, po prihvatljivoj cijeni. I moraš ga isprobati!

 | Autor: The Body Shop The Body Shop Za oko nam je zapeo jogurt za tijelo s mirisom - sreće! A za blagdansko razdoblje ne možemo se sjetiti boljeg osjećaja kojim bismo se željeli prekriti! Ovo je posebno blagdansko izdanje koje smo pronašle u Body Shopu, s mirisom jasmina i cvijeta naranče i ruže i to na bazi karite maslaca. A znaš li da je jasmin kralj cvijeća? Njegovi se cvjetovi beru samo dva dana u godini i to u isključivo popodnevnim satima jer se vjeruje da je tada potencijal njegovo ulja najveći.

Miris nas je. dakle, oduševio odmah, ali vidjele smo i još jednu veliku prednost. Naime, zbog svoje mekoće jogurt se upija odmah, a koža je nakon nanošenja nevjerojatno meka! A u sezoni tetošenja, maženja i paženja nježna koža izuzetno je važna. Hladno vrijeme lako je i brzo isuši, ali uz pravi proizvod, koji je ujedno i savršenog mirisa, koža će ubrzo biti hidrirana i meka.

Možda vas zanima Provjerile smo što se krije u beauty božićnim paketima po dućanima i izdvojili naših 7 favorita Rubrika Beauty Beauty

Osim toga, cijena jogurta Joy and Jasmine za 200ml je sada, na sniženju, dostupan za 76 kuna! A kad znamo da je napravljen od kvalitetnih sastojaka kao što su karite maslac iz Ghane, bademovo mlijeko iz Španjolske, sve pod etiketom Fair Tradea, i to veganskog porijekla, cijena nam je draža još i više!

Osim njega, u ovoj smo kolekciji pronašle i mlijeko za tijelo koje garantira i još dulju hidraciju, ali i kremu za ruke koja nam je nova opsesija. Za pravi spa ugođaj tu je i piling za tijelo, a mi smo se jedva odlučile koji nam je proizvod draži! U svakom slučaju, znamo da će nas ovaj božanstveni božićni miris još dugo pratiti!

Photo: The Body Shop

Komentari 0