Beauty
Kako stilizirati nokte za Božić

Božićni nokti: Ova tri načina manikure blagdanski su hit ove godine, a možeš ih stilizirati sama

  • Blagdani stižu, već je sve prilično užurbano, gužve su posvuda… 
  • Dok smo zauzeti traženjem savršenog božićnog outfita, jedno smo gotovo zaboravili: nokte!
  • Stoga ti donosimo tri načina manikure za ovaj Božić

Ove godine bili smo zasuti novim ekstravagantnim trendovima na noktima. Francuski nokti proslavili su svoj povratak, postalo je stvarno šareno i svaki nokat izgledao je drugačije od drugoga. Nemaš baš vremena odjuriti u salon za nokte između svih božićnih stresova? Ne brini, jer mi otkrivamo koje ćeš stilove uređenja noktiju napraviti sama za ove blagdane.

Tip and Mix: Ova manikura je individualna

Želiš li se isticati ovog Božića, možeš pratiti aktualni „Tip and Mix“ trend noktiju. Ovdje je svaki nokat individualno dizajniran. U većini slučajeva je prstenjak potpuno obojan. Preostali nokti dizajnirani su u francuskom stilu i svestranom slobodnom stilu.

Posebno u tamnocrvenoj ili zelenoj boji, ova tehnika odiše razigranim, božićnim duhom. Ali, ako se ne želiš držati istog izbora boja, možeš, kako nam sami trend noktiju već govori, miješati.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milena Karl (@milena.karl)

Svjetlucavi vrhovi prstiju

Mislila si da je sjaj tvog božićnog izgleda prestao sa svjetlucavom haljinom? Pogrešna pomisao! Sve počinje i završava sa sjajnim noktima. Mali sjajni kamenčići daju tvom blagdanskom izgledu nešto sigurno. S posebnim ljepilom za nokte, kamenčići se lako mogu pričvrstiti na nokat.

Izgled izgleda posebno elegantno s ružičastom bazom laka za nokte. Ali i tamni podtonovi čine trend noktiju privlačnim za oko.

Francuski nokti: dovoditi trend do krajnosti

Do sada svi znamo sljedeće: francuski nokti su opet u modi i 2021. godine mogli su se vidjeti posvuda. Ali, tko kaže da vrh nokta uvijek mora biti bijele boje? Ljeti je bio jarkih neonskih boja, a u jesen je opet sve postalo rezerviranije. Francuski nokti su klasičnija varijacija nail arta za Božić. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sarah (@heluviee)

Što kažeš na elegantnu crnu boju na vrhovima?

Kako bi lak za nokte dobio uzbudljiv zaokret, ispod crne se može povući fina bijela linija. To čini izgled modernijim i, prije svega, posebnim. Jer upravo to toliko želimo na Božić: izgledati posebno.

Možda vas zanima Super ideja! Zagrebački studio uveo dodatne termine za "ponoćne nokte", a evo kako do njih! Rubrika Beauty Beauty

Kako do francuskih noktiju

Jesi li raspoložena za nekoliko božićnih francuskih noktiju, ali ne znaš kako napraviti tako finu liniju kod kuće? Za to postoji rješenje na TikToku! Sve što ti treba je silikonski beauty blender i željena boja za vrh nokta. Evo trika:

@sweetblossomnails

I knew I had to try this! #fyp #foryounails #nailtutorial #nailhack #gelnails #XfinityFanthem

♬ I HEAR YOU [INSTRUMENTAL] - Vicetone
Photo: Instagram@realbryannaalexis

Komentari 0