Beauty

Super ideja! Zagrebački studio uveo dodatne termine za "ponoćne nokte", a evo kako do njih!

  • Jesi li već ugrabila svoj termin za uređivanje noktiju ili ti nijedan ipak ne odgovara? 
  • Što kažeš na ideju dodatne treće smjene i uređivanja od 21:00 sat do 4:00 sata ujutro? 
  • Upravo je to napravio jedan zagrebački salon i oduševio svoje klijentice u tjednu prije Božića, a mi smo razgovarale s vlasnicom!

Koliko puta ti se dogodilo da si se poželjela naručiti za uljepšavanje noktiju, ali su svi termini već i mjesecima unaprijed bili popunjeni? Ali, ne samo to, jer ni vremenski ti nije odgovaralo! Zato je jedan zagrebački studio smislio zanimljivo i praktično rješenje - ponoćne nokte!

Naime, studio Beauty Store odlučio je uvesti dodatne termine u ovome tjednu prije Božića i razveseliti svoje klijentice! Zato, ako još nemaš svoj termin, požuri i naruči se, jer možda baš i ti ugrabiš ovaj dodatni termin od 21:00 do 4:00 sata ujutro za svoje ponoćne nokte! A evo kako je nastala ideja.

"U prosincu se uvijek traži termin više za uređivanje noktiju u posljednji trenutak pa smo prvi u Hrvatskoj odlučili uvesti treću smjenu i otvoriti svoja vrata van uobičajenoga radnog vremena", kaže nam vlasnica Antonia Bule. Ideja se razvila iz dosadašnjeg iskustva.

Možda vas zanima Najveći trend manikure ide na ruku kreativkama - ovi nokti su sve samo ne dosadni Rubrika Beauty Beauty

"Još sam na ljeto s kolegicama pričala o gužvi koja nastaje prije Božića i predložila upgrade walk-in opcije. Svima je bilo smiješno, ali ja volim slušati potrebe i mišljenja klijentica", započinje Antonia.

 | Autor: BeautyStore BeautyStore Već bi sredinom listopada znali imati popunjene rezervacije za prosinac, a ovaj su se puta termini u četiri predložena dana prije Božića, od ponedjeljka 20.12. do četvrtka 23.12., razgrabili u trenu i to prije same službene objave.

Crveno narančasta boja laka za nokte Možda vas zanima S ovom bojom laka za nokte ruke će ti uvijek izgledati mlađe Rubrika Beauty Beauty

"Informativno sam pričala s klijenticama i spontano su se već prijavile za termine i pričale među sobom. Već smo tada bili gotov puni, a čim smo objavile i službeno - buknulo je", rekla je vlasnica koja jedina radi u novome trećem terminu.

 | Autor: BeautyStore BeautyStore

"Druge kolegice su uskočile i ostaju do 11 navečer ili ponoći jer već poznaju klijentice i njihove želje", objasnila je. Ova pomama za terminima posebno je naglašena prije ljetnoga razdoblja i naravno, božićnih blagdana.

 | Autor: BeautyStore BeautyStore

"Klijentice su znale izraziti volju i želju da nokte dođu urediti i van radnog vremena, kada napokon uspiju riješiti sve dnevne obaveze. Osim toga, toliko im je bilo važno da su zaključile da im ne bi bio problem ni da plate više", kaže Antonia.

 | Autor: BeautyStore BeautyStore

A na upite o omiljenim motivima i bojama za nokte, spremno odgovara.

 | Autor: BeautyStore BeautyStore

"Crvene boje trošimo na litre! A o motivima se dogovaramo na licu mjesta, iako neke klijentice vole poslati i nekoliko dana ranije svoje ideje", kaže. A u uljepšavanju se koriste trajnim lakom ili tehnikom geliranja.

 | Autor: BeautyStore BeautyStore Upitale smo i hoće li još ovakvih neobičnih termina ponovno biti, ali je Antonia odlučila ostati tajnovita. "Nećemo se navikavati, ali nikad ne znaš", zaključila je, a mi se nadamo da ćeš ti svoj termin ugrabiti na vrijeme!

 

Photo: BeautyStore

Komentari 0