Beauty

Tri nijanse ruža koje svaka zaljubljenica u šminku ima u svojoj torbici

  • Blagdansko vrijeme idealno je da se pokažeš u punom sjaju, a osobnost istakni svojim make-upom
  • Što kažeš da zablistaš u bajkovitom izdanju i zaboraviš na stvarnost? Živi svoje snove!
  • Zavirile smo u novu KIKO Milano blagdansku kolekciju i pronašle super prozvode 

Vrijeme za snove i bajkovite trenutke je pred vratima, a to znači i da ćemo uskočiti u romantične outfite i začiniti ih savršenim make-upom. Svjetlucavo, zlatno, raskošno, magično, teatralno - vrijeme je za tvoju transformaciju, posljednji trenutak za osvijetliti cijelu godinu i zablistati u najboljem izdanju.

Što kažeš da se za kraj godine potpuno prepustiš, zaboraviš na stvarnost i pokažeš sve želje skrivene duboko u tvom svijetu čarolija? "Stavi malo ruža i saberi se", izreka je koju, nadamo se, dobro poznaješ, a baš od nje - sve počinje. Zato smo i mi zavirile u čarobnu make-up bajku koja se skriva u limitiranoj KIKO Milano blagdanskoj kolekciji i pronašle super proizvode za (doslovno) najljepši osmijeh koji će pokazati tko si uistinu!

Pronašle smo predivne ruževe koji će te osloboditi svih strahova i pokazati svu tvoju ženstvenosti kako bi mogla uživati u najčarobnijim trenucima. Zamisli pritom i imelu, bez straha!

 | Autor: KIKO Milano KIKO Milano S lijeva na desno: A Holiday Fable Creamy Magic Lip Stylo (77,90 kn), A Holiday Fable Enchanting Lipstick (99,90 kn), A Holiday Fable Eternal Matte Lip Mousse (77,90 kn)

Naravno, magija se ipak nalazi u očima, a istaknuti ih možeš uz čarobne nijanse sjenila s dodacima zvjezdane prašine - da zabljesneš baš kao zvijezda!

 

 | Autor: KIKO Milano KIKO Milano S lijeva na desno: A Holiday Fable Long Wear Hydra Blush (132,90 kn), A Holiday Fable Pearly Radiance Moisturizing Gel (132,90 kn), A Holiday Fable Divine Glow Highlighter (132,90 kn)

Svoj čarobni look zaokruži lakom za nokte i spremna si za svoju noć iz snova!

 | Autor: KIKO Milano KIKO Milano S lijeva na desno: A Holiday Fable Pixie Dust Nail Lacquer (37,90 kn), A HOLIDAY FABLE ALL IS BRIGHT KIT (89,90 kn), A Holiday Fable Metallic Beam Nail Lacquer (37,90 kn)

 

Photo: Unsplash/@stilclassics

Komentari 0