Beauty

KIKO Milano kozmetika stigla je i u Hrvatsku! Isprobali smo ljetnu kolekciju

  • Vijest o otvaranju prve prodavaonice kozmetike KIKO Milano razveselila je mnoge dame, a i mi smo jedva dočekali isprobati novitete iz kolekcije ovog talijanskog brenda
  • Premda ćeš u prodavaonici smještenoj u zagrebačkom Arena Centru moći pronaći i klasike ovog brenda, pažnju smo usmjerili na ljetnu kolekciju
  • Nova ljetna linija nadahnuta je omiljenim ljetnim voćem i živopisnim bojama, a koji su nas proizvodi posebno oduševili otkrivamo ti u nastavku

Brojne ljubiteljice dekorativne kozmetike s veseljem su dočekale vijest da je poznati kozmetički brend KIKO Milano napokon otvorio i poslovnicu u Hrvatskoj. Prvi dućan ove cijenjene talijanske kozmetičke kuće svoje je vrata otvorio krajem svibnja u zagrebačkom Arena Centru.

U prvoj KIKO trgovini moći ćeš pronaći sve proizvode iz njegove stalne linije u kojoj se ističu bestseleri poput 'Unlimited Foundation' tekućeg pudera, 'Smart Fusion' i 'Velvet Passion' linija ruževa za usne te odličnih proizvoda za oči s naglaskom na liniju visokopigmentiranih sjenila za oči 'High Pigment Wet & Dry' koja dolaze u čak 65 nijansi. Naravno, ondje te čekaju i svi noviteti.

 | Autor: Privatna arhiva Privatna arhiva

Našu pažnju privukla je nova ljetna kolekcija koja nosi naziv 'Fruit Explosion'. Doista, već nam pogled na pakiranje sugerira kako nas doista očekuje prava voćna eksplozija (baš kao što to naziv i sugerira). Kolekcija donosi paletu proizvoda za njegu kože koji pružaju lagan, trendovski i ultra svjež izgled. Riječ je o proizvodima lagane teksture koje krasi nježan mirisi, a koji pružaju intenzivno i multi-senzorno iskustvo.

 | Autor: Privatna arhiva Privatna arhiva

Ekskluzivno pakiranje u vibrantnim bojama izmamit će instant osmijeh na tvoje lice. Ujedno će uspješno dodati i malo "začina" u tvoju kozmetičku torbicu. Iz osobnog iskustva, ovako dopadljivom pakiranju je uistinu teško odoljeti. Već pri prvom pogledu nas je oduševio maxi bronzer čije je pakiranje formirano u obliku kriške grejpa. Kompaktni bronzer je dostupan u tri nijanse, a krasi ga i miris ovog popularnog ljetnog voća.

A što to skriva pakiranje u obliku kivija? Vjerovala ili ne, ali ondje se našla paleta od čak devet sjenila! Osim izgledom, ovo pakiranje osvaja i svojom praktičnošću budući da je primjerno i za  najmanje kozmetičke torbice.

 | Autor: Privatna arhiva Privatna arhiva

U ljetnoj kolekciji svoje su mjesto pronašli i tekuće rumenilo (također dostupno u tri nijanse) te hidratantno ulje za usne s ekstraktima brusnice i naranče. Ljubiteljice lubenice zasigurno će oduševiti kremasti, sjajni ruž koji je obogaćen upravo mirisom ovog sočnog voća. Spomenuti ruž je dostupan u šest nijansi, a odlikuje se i elegantnim voćnim pakiranjem.

 | Autor: Privatna arhiva Privatna arhiva

Ljeto je stvoreno za igranje s bojama pa smo iz voćne kolekcije izdvojili i olovku za oči. Ova super kremasta, automatska olovka, idealna je za nanošenje na unutarnje i vanjsko oko, a dostupna je u šest zavodljivih nijansi.Cijelu kolekciju možeš pronaći i na službenim stranicama brenda KIKO Milano.

 

Photo: Privatna arhiva

Komentari 0