Life&style

Vergare nema na listi! Prema anketi, ovo su najzgodnije žene starije od četrdeset godina. Slažeš li se?

  • Tko je najzgodnija poznata dama koja je navršila 40 godina života? Vjerujemo kako će svatko od nas imati svoju favoritkinju za pobjedničko postolje
  • U nastavku ti otkrivamo rezultate ankete koju je provela britanska stranica Glowday, a koja otkriva da su prve dvije pozicije zauzele imenjakinje
  • Rezultat u top 15 ostvarile su brojne glumice, a među njima su se našle Kate Beckinsale, Sarah Jessica Parker i Reese Witherspoon

Ne kaže se uzalud da je ljepota u oku promatrača pa su sukladno tome i liste najljepših dama svijeta mahom temeljene na subjektivnom mišljenju ispitanika. Lista pred tobom je nastala kao rezultat istraživanja koje je provela stranica Glowday kako bi saznala tko su najljepše poznate dame starije od 40 godina.

Možda vas zanima Zbilja, koliko ove žene imaju godina? Otkrile su čemu duguju svoj svježinu Rubrika Stars Stars

 | Autor: shutterstock shutterstock Kate Beckinsale, Helen Mirren i Kate Hudson

Među prvih 15 dama svrstale su se i tri glumice, riječ je o 47-godišnjoj Kate Beckinsale, 75-godišnjoj Hellen Mirren i 41-godišnjoj Kate Hudson, koje su se svrstale na petnaesto, trinaesto i jedanaesto mjesto.

 | Autor: shutterstock shutterstock Sarah Jessica Parker, Nigella Lawson i Reese Witherspoon

Listu 'Top 10' otvara njihova kolegica Sarah Jessica Parker. Ovu 56-godišnjakinju ćemo uskoro moći gledati u novim nastavcima hit serije 'Seks i grad'. Na devetom mjestu liste našla se britanska voditeljica Nigella Lawson. Pri pogledu na njezine fotografije malo tko bi joj dao 61 godinu, zar ne? Osma pozicija bila je rezervirana za 'američku slatkicu', glumicu Reese Witherspoon (45).

Ovaj styling trik Reese Witherspoon jako dobro stoji ženama koje su napunile 40 godina

 | Autor: shutterstock shutterstock Kate Moss, Tess Daly i Naomi Campbell

Na sedmom i petom mjestu su se našla dvije dame koje su nekoć žarile i palile modnim pistama - Kate Moss (47) i Naomi Campbell (50). Između njih se smjestila još jedna britanska voditeljica, 51-godišnja Tess Daley. Zastupljenost Britanki na ljestvici ne čudi budući da su u kreiranju liste sudjelovale njihove sugrađanke.

Možda vas zanima Možeš li vjerovati koliko ova nekad slavna manekenka ima godina? Rubrika Stars Stars

 | Autor: shutterstock shutterstock Victoria Beckham i Kim Kardashian

Naredna dva mjesta pripala su članicama "slavnih kraljevskih obitelji", kako im tepaju. Četvrtu poziciju zauzela je 46-godišnja dizajnerica Victoria Beckham, dok je plasman u TOP 3 prema sudionicama ankete zaslužila i influencerica Kim Kardashian koja je prošlog listopada navršila 40 godina.

Želiš dobro investirati u garderobu? Prema Victoriji Beckham trebat će ti ova 2 modela traperica

 | Autor: shutterstock shutterstock Jennifer Aniston i Jennifer Lopez

Naslov drame Oscara Wildea sugerira kako je važno zvati se Ernest, dok se čini kako je za top plasman na ovoj listi važno zvati se Jennifer. Pobjeda je tako za dlaku izmakla 52-godišnjoj glumici Jennifer Aniston koju je nadmašila godinu dana mlađa Jennifer Lopez.

 | Autor: shutterstock shutterstock Sofia Vergara, Cindy Crawford i Salma Hayek

Možda vas zanima Cindy Crawford otkriva trik s mineralnom vodom i mlijekom za mladoliku kožu - i doista je odličan Rubrika Beauty Beauty

Kao što smo naveli na samom početku, percepcija ljepote je subjektivna pa iznenađuje što su mnogi izrazili svoje nezadovoljstvo zbog izgleda spomenute ljestvice. "Gdje je Sofia Vergara?", "Salma Hayek zaslužuje biti na listi", "Cindy Crawford, Charlize Theron, Halle Barry... toliko kandidatkinja", samo su neki od komentara. Tko se po tebi trebao naći na ovoj listi?

 

Maja Šuput u svom prvom javnom nastupu nakon poroda za novi broj miss7 magazina otkriva otkud je došla ideja da se sin zove Bloom
 

 

Photo: Shutterstock
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    eva longoria