Moda

Ovaj styling trik Reese Witherspoon jako dobro stoji ženama koje su napunile 40 godina

  • Kad je riječ o modi, hollywoodska zvijezda Reese Witherspoon u samom je vrhu vrsnih poznavateljica
  • Uvijek pazi na izgled, a njene kombinacije oduševljavaju žene diljem svijeta
  • Za ovaj styling-trik tvrdi kako je idealan za žene starije od 40 godina

Svejedno nosi li elegantnu večernju haljinu ili opušteni svakodnevni look: Reese Witherspoon uvijek je fenomenalno odjevena i pravi je stilski uzor. Kao svaki fashionista, ona također ima određene omiljene komade odjeće u koje se kune da su univerzalni i da mogu nadopuniti i usavršiti svaki outfit. Jedan od tih „musthave“ komada u ormaru slavne glumice jest – traper jakna!

Nije pretopla, nije prehladna: traper jakna je savršeni prijelazni komad odjeće te savršeni odabir jakne za hladne ljetne večeri. Kakav je „multitasker“ taj komad odjeće, pokazuju ti kombinacije hollywoodske glumice…

 | Autor: Pinterest Pinterest

Traper jakna uz skinny jeans

Uz uski model od tamnog trapera ili uz ljetni skinny jeans u bijelom: 44-godišnjakinja pokazuje kako je zaigrano lako kombinirati slatku traper jaknu i kratku varijantu. Još T-shirt ili bluza i visoke pete: i gotov je savršeni svakodnevni izgled – koji će te učiniti nekoliko godina mlađom.

Možda vas zanima Svijetle si puti? Evo kako ćeš jednostavno postići preplanuli ten Rubrika Beauty Beauty

 | Autor: Pinterest Pinterest

Činjenicu da se traper jakna dobro slaže i s haljinom, potkrepljuju i ove fotografije lijepe glumice. Jednom ju je iskombinirala s haljinom u A-liniji, a traper jakna može se i ležerno prebaciti preko ramena kako bi kompletirala outfit – bez da bude napadna.

 | Autor: Pinterest Pinterest  | Autor: Pinterest Pinterest

Možda vas zanima Tajna njene mladolikosti: Reese Witherspoon dala je recept za napitak koji pije svaki dan i želimo ga isprobati Rubrika Beauty Beauty
Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0