Life&style

U Ikeinu ponudu stigle su prve božićne dekoracije! Izdvojile smo one najzanimljivije

  • Vjerujemo kako će mnoge razveseliti vijest da su u Ikeu pristigli prvi primjerci dekoracija iz božićne kolekcije
  • Tako već sada možeš nabavit odgovarajuću umjetnu jelku te prigodnu rasvjetu kojom ćeš upotpuniti blagdanski ugođaj
  • U kolekciju je uključeno i niz predmeta koji će ti pomoći u pripremi hrane, ali i postavljanju blagdanskog stola

Ljubiteljice Božića pozor! Ikea je predstavila prve božićne dekoracije za uređenje doma. Kolekcija nazvana 'Vinter 2020' trenutno uključuje 61 predmet namijenjen stvaranju idealnog blagdanskog ugođaja u tvom životnom prostoru.

Uz umjetne jelke, u aktualnoj ponudi najzastupljeniji su svijeće i svijećnjaci te pribor za jelo. Naravno, ugođaj Božića nije potpun bez odgovarajuće rasvjete pa je i ona našla svoje mjesto na policama ove poznate prodavaonice namještaja. U nastavku smo za tebe izdvojile najzanimljivije primjerke iz aktualne ponude!

Možda vas zanima Pogledaj lijepe dekorativne jastuke iz aktualne ponude, u trenu će osvježiti tvoj prostor Rubrika Life&style Life&style

1. Priprema slastica

Jedna od mnogima najomiljenijih aktivnosti jest priprema božićnih kolačića, a Ikea se pobrinula da u ovoj aktivnosti sudjelujemo uz svoje najmlađe te je za njih pripremila preslatke pregače i šešire uz pomoću kojih će se osjećati poput pravih malih kuhara.

 | Autor: IKEA IKEA

Primjeri: limenka s poklopcem (29,90 kuna), kalupi za rezanje, 2 komada (14,90 kuna), dječja pregača (29,90 kuna) i dječji šešir (14,90 kuna)

2. Blagdanski stol

Ukusna hrana zaslužuje i prigodno božićno posuđe. Crveno-bijela kombinacija i ove je godine dobitna kada je u pitanju uređenje blagdanskog stola. 

 | Autor: IKEA IKEA

Primjeri: čaša za vino (29,90 kuna), poslužavnik (39,90 kuna), zdjela (49,90 kuna)

Možda vas zanima Kao iz bakine vitrine: Zara Home ima dražestan porculanski set koji budi nostalgiju Rubrika Life&style Life&style

3.  Božićna rasvjeta

Rasvjeta ima vrlo važnu ulogu u postizanju blagdanskog ozračja u našem domu. U novu kolekciju tako su su uključeni i prigodni svijećnjaci te svijeće koje možeš iskoristit u izradi adventskog vjenčića. 

 | Autor: IKEA IKEA

Primjeri: držač za lučicu (79,90 kuna), fenjer (29,90 kuna), svijeće s brojevima (4 komada, 29,90 kuna), svijeće s uzorkom keksića (4 komada, 29,90 kuna)

Naravno, ni ove sezone nisu izostale sada već nadaleko poznata sjenila u obliku zvijezda, a tu je i šarmantni stolni ukras u obliku božićne jelke.

 | Autor: IKEA IKEA

Primjeri: sjenilo lampe (29,90 kuna), stolni ukras (99,90 kuna), sjenilo lampe (29,90 kuna)

Možda vas zanima Džin upakiran kao snježna kugla? Pa tko se ne bi veselio blagdanima pred nama Rubrika Life&style Life&style
Photo: IKEA

Komentari 0