Life&style

Prefora! U ovom adventskom kalendaru će sigurno uživati i tvoj pas

  • Uskoro ćemo biti okruženi adventskim kalendarima koji u svojim kućicama skrivaju iznenađenja
  • Posljednjih godina predstavljeni su i primjerci u kojima mogu uživati i naši ljubimci
  • Oduševio nas je onaj u obliku pseće kosti koji na sebi skriva 24 mini kosti, a cijena mu je oko 166 kuna

Iako nam se trenutno čini kako su Božić i blagdani još daleko, oni će stići i prije nego što mislimo. Samim time uskoro možemo očekivati pojavu adventskih kalendara na policama trgovina, a neki brendovi već su predstavili svoje ovogodišnje primjerke. Izbor je zaista velik te se teško možemo odlučiti za samo jednog. Posljednjih godina sve je više takvih kalendara koji su namijenjeni našim kućnim ljubimcima, a ovogodišnji nad je posebno oduševio. 

Možda vas zanima Tvoj Rex ili Micko na kraljevskom portretu? Evo gdje ga možeš naručiti Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Možda vas zanima Prefora zdjelica u obliku labirinta bit će prava izazovna zabava za tvog ljubimca Rubrika Life&style Life&style

Brend First 4 Hampers poznat je po idejama za poklone koji odgovaraju svakoj prigodi, a sada su mislili i na ljubimce. Predstavili su adventski kalendar u kojem će moći uživati i tvoj pas. Radi se o drvenoj dasci u obliku kosti koja ne sebi ima iscrtana 24 polja u istom obliku. Na svakom od njih se nalazi poslastica u obliku kosti, a zadnji dan je pripremljena najveća. 

 | Autor: Pr/ Iskon Pr/ Iskon

Iako izgledaju kao keksići od čokolade, ne moraš brinuti jer se zapravo radi o sigurnim i prirodnim sastojcima koji su najsličniji čokoladnom biskvitu namijenjenom upravo psima. Cijena ovog genijalnog kalendara je 20 funti, što je oko 166 kuna, no trenutno je rasprodan. Ne sumnjamo kako će tvoj ljubimac biti oduševljen jednako kao i mi. 

Možda vas zanima Zaštitna maska sa slikom tvog kućnog ljubimca - kupuješ, zar ne? Rubrika Life&style Life&style
Photo: Pr/ Iskon

Komentari 0