Life&style

Prefora zdjelica u obliku labirinta bit će prava izazovna zabava za tvog ljubimca

  • Igračaka i dodataka za kućne ljubimce iz godine u godinu ima sve više i sve su maštovitiji
  • Zdjelica za pse čija unutrašnjost izgleda poput labirinta natjerat će tvog psa da malo uspori jedenje, ali će ga i zabavit
  • Ovaj fora dodatak može se nabaviti na Amazonu po cijeni od oko 167 kuna

Vjerojatno su vidjela psa koji je, nakon što je dobio hranu u zdjelicu, ''navalio'' na nju kao da mjesecima i godinama nije ništa jeo. Možda je i tvoj pas takav, a taj prizor nas uvijek dobro nasmije. Posljednjih godina mnogi su kreativci bacili na izradu dodataka za kućne ljubimce pa je i ovaj ''problem'' došao na red. 

Možda vas zanima Ovdje možeš prijaviti ludo smiješnu fotografiju svog kućnog ljubimca i osvojiti čak 25.000 kuna Rubrika Life&style Life&style

Rješenje je zdjelica za hranu čija unutrašnjost izgleda poput labirinta, a samim time će usporiti proces jedenja te će zabaviti psa. Svojim izgledom oduševila je vlasnike ljubimaca, a dolazi u tri veličine te nekoliko boja od kojih svaka ima drugačiji labirint.

 | Autor: Amazon Amazon

Na Amazonu se prodaje po cijeni od 20,16 funti, odnosno oko 167 kuna te se navodi kako je prodano više od milijun primjeraka. Dobra stvar je što će ova zdjelica omogućiti tvom psu da čak deset puta duže konzumira istu količinu hranu koju je nekad pojeo u samo nekoliko zalogaja. Također treba naglasiti i da je toliko čvrsta i ima gumu na dnu kako ne bi klizila dok pas jede. Možeš ga naručiti OVDJE.

 | Autor: Amazon Amazon

Možda vas zanima S pomoću ova 4 savjeta će tvoj kućni ljubimac postati Instagram zvijezda Rubrika Life&style Life&style
Photo: Amazon

Komentari 0