Life&style

S pomoću ova 4 savjeta će tvoj kućni ljubimac postati Instagram zvijezda

  • Na Instagramu se odavno ne nalaze samo ljudi kao influenceri 
  • U međuvremenu i domaći četveronošci imaju svoje profile s tisućama pratitelja 
  • Naime totalno su slatki i rijetko tko im može odoljeti – pogledaj kako ti možeš napraviti zvijezdu Instagrama od svog dlakavog ljubimca 

Svejedno je li riječ o psu, mački, zecu ili zamorcu – na društvenim mrežama su mnogi kućni ljubimci prave zvijezde. I ti bi voljela napraviti Instagram account za svoju životinju? Imamo četiri savjeta za tebe kako od četveronošca napraviti Instagram zvijezdu. 

1. Raznolike fotografije 

Kreativnost je tražena! Kako bi generirala cool content za svoje pratitelje, trebaš paziti na to da su tvoje fotografije raznolike i zabavne. Pokušaj pokazati osobnost svog ljubimca te razne svakodnevne situacije u kojima se nalazi. 

2. Redovne objave 

Naravno da fanovi tvog četveronožnog ljubimca žele stalno gledati novi sadržaj. Dakle, nemoj predugo čekati na sljedeći post ili Instagram-story. 

3. Kvaliteta je važna 

Lijep fotografije dobre kvalitete se ističu. Osobito kad je riječ o fotografijama životinja, pravi izbor kamere je odlučujući. Naravno da se i s mobitelom mogu napraviti dobre fotografije. Međutim, ako želiš doista napraviti Instagram-zvijezdu od svog ljubimca, onda trebaš investirati u malo bolji fotoaparat. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

From @go_home_loa: “* 振り向いたら… おててが😑 ・ ②ほぼ静止動画です” #catsofinstagram

A post shared by Cats of Instagram (@cats_of_instagram) on

4. Osobni stil 

Pokušaj pronaći svoj osobni stil. Ne želiš Instagram profil kao i svi drugi, nego se želiš isticati iz mase. Možda bi bilo dobro koristiti poseban filter za svoje fotografije ili posebnu obradu fotki – sve da fotografija izgleda profesionalno. 

Naravno, potrudit se poraditi na promociji, učlani se u grupe i na drugim društvenim mrežama i podijeli fotografije svog ljubimca te pozovi druge na njegov Instagram profil. Ako imaš volje i vremena, snimi poneki video, pokušaj ga editirati u nekom prepoznatljivom stilu i objavi gdje god stigneš. Budi kreativna s idejama, osmisli neki foto/video serijal u tvojoj originalnoj produkciji. Nešto zabavno, smiješno ili neodoljivo - it's up to you.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* :P てへぴこ😝 * * ぴこぴこはすみっコ好き💛

A post shared by PuiPui the bunny (@mumitan) on

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0