Life&style

Tvoj Rex ili Micko na kraljevskom portretu? Evo gdje ga možeš naručiti

  • Tvoja maca ima manire jedne kraljice? Mislimo da je zaslužila kraljevski portret...
  • Na slavnim djelima koja vise u muzejima diljem svijeta sada se može naći lik baš tvog psa ili mace
  • Idealno za sve vlasnike zaljubljene u svog kućnog ljubimca - a koji to nisu?

Lutajući bespućima web stranice Etsy na kojoj možemo pronaći što god nam srce poželi od odjeće i nakita, detalja za dom pa sve do raznih dekoracija, naletjeli smo na slikarske portrete kućnih ljubimaca koji se rade po narudžbi. I to ne bilo kakve već se kućni ljubimci mogu prikazati kao povijesne ličnosti, od kraljeva i kraljica nadalje. Kako svoje kućne ljubimce često smatramo ravnopravnim članovima obitelji u redu je da se prema njima i odnosimo na taj način. Uz obiteljski mutni portret snimljen starim mobitelom može visiti njegovo svečano platno.

Možda vas zanima Broj fotografija na mobitelu Andree Andrassy mogao bi vas iznenaditi! Evo i zašto Rubrika Miss7 Blog Miss7 Blog

 

Lica pravih osoba, aristokracije, vojskovođa i uglednika općenito na portretima poznatim portretima koji vise u muzejima diljem svijeta po tvojoj će želji zamijeniti likom tvog ljubimca i to vrlo realistično. Moramo reći kako smo oduševljeni. Brojni slavni umjetnici tako "potpisuju" radove čije se cijene kreću od 20 do 99 ili čak i više američkih dolara što bi bilo od 130 pa do 650 kuna i više. Izdvojili smo neke koji su nam se posebno svidjeli. 

 | Autor: etsy etsy
Moramo priznati da bi stvarno bilo fora imati ovakav portret. A ovo nije loš poklon ni za prijatelje koji su smrtno zaljubljeni u svog kućnog ljubimca (a koji nisu?), bez obzira je li skup rasni pas ili udomljena lutalica. Ovo će im se zasigurno svidjeti.

 | Autor: Etsy Etsy

Photo: miss7/Etsy

Komentari 0