Life&style

Pogledaj lijepe dekorativne jastuke iz aktualne ponude, u trenu će osvježiti tvoj prostor

  • Dekorativni jastuci u tvoj dnevni boravak i spavaću sobu mogu unijeti dašak svježine puno muke i novca
  • Zavirili smo u aktualnu ponudu te smo ondje otkrile kako sjajne primjerke dekorativnih jastučnica možeš pronaći već po cijeni od 20 kuna
  • U nastavku ti otkrivamo kako uz pomoć dekorativnih jastuka u svoj dom unijeti dašak jeseni, ali i motiv koji posebno vole influencerice u svijetu dizajna

Poželjela si unijeti promjenu u svoj životni prostor, no zazireš od drastičnih transformacija? Ponekad je i jedna sitnica dovoljna da cijelom prostoru da sasvim novi izgled. A upravo to u dnevnom boravku i spavaćoj sobi možeš postići uz pomoć dekorativnih jastuka i jastučnica. Uz njih ćeš lako osvježiti prostor bez probijanja kućnog budžeta. Stoga ti u nastavku donosimo neke od najzanimljivijih primjeraka iz aktualne ponude tekstila prodavaonica specijaliziranih za uređenje kućanstva.

 | Autor: Instagram Instagram

Možda vas zanima Nakon ovakvog pospremanja svi će te pitati kako si postigla da tvoj mali dom izgleda kao palača Rubrika Life&style Life&style

Jesenski ugođaj

Ako u svoj dom želiš unijeti dašak jeseni to ćeš uspješno učiniti ako odabereš jastučnice ukrašene jesenskim motivima, poput stiliziranog lišća ili bundeva. Što se kolorita tiče, u ovom slučaju tvoj odabir neka budu tople boje poput zagasito crvene, svijetlo smeđe, zlaćano-žute ili boje senfa. Također, slobodno se poigraj i materijalima te nemoj zazirati od odabira jastučnica izvedenih od satena ili baršuna.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri jastučnica: Ikea, 50x50 (19,90 kuna), Jysk, 50x50 (dva komada 75 kuna), H&M, 50x50 (oko 99 kuna)

Nadalje, kao sjajna ideja za postizanje jesenskog ugođaja nameće se upotreba jastuka koje krase pletene navlake. Oni su sjajan pokazatelj kako pletenina nije rezervirana isključivo za jesenske odjevne kolekcije već se sjajno može uklopiti i u naš dom. Ovi modeli posebno će doći do izražaja ako ih kombiniraš uz jednostavne monokromatske dekorativne jastuke.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Emmezeta jastuk, 40x40 (79,99 kuna), Jysk jastuk, 50x50 (75 kuna), H&M jastučnica, 50x50 (oko 150 kuna)

Možda vas zanima 4 modela stolnih svjetiljki koje će unijeti dašak luksuza u tvoj dom Rubrika Life&style Life&style

Od jeseni do zime

S druge strane, ako nisi ljubiteljica učestalog redizajna životnog prostora te si poželjela nabaviti dekorativne jastuke koji će se sjajno uklopiti u jesenski, ali i zimski izričaj neka tvoj odabir budu oni izvedeni od umjetnog krzna ili ono ukrašeni biljnim motivima. Mekani jastuci od umjetnog krzna premetnuli su se posljednjih godina u jedan od najtraženijih dekorativnih predmeta. Priznajemo, teško im je odoljeti!

 | Autor: Pr/ Iskon Pr/ Iskon

Primjeri: Lesnina jastučnica, 45x45 (79,90 kuna), Jysk jastuk, 45x45 (75 kuna), Emmezeta jastuk, 40x40 (59,99 kuna)

A da dekorativni jastuci i jastučnice ukrašene biljnim motivima nisu rezervirane samo za ljetne mjesece sjajnu prikazuju primjerci koje smo za tebe izdvojile iz aktualne ponude. Ovoga puta naglasak je na velikim rascvjetanim motivima zahvaljujući kojima se dekorativni jastuci doimaju poput slika s prikazom nežive prirode.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Zara jastučnica, 45x45 (139 kuna), Lesnina jastučnica, 40x40 (79,90 kuna), Emmezeta jastuk, 43x43 (99,99 kuna)

Motiv koji obožavaju društvene mreže

Za kraj samo izdvojile dekorativne jastučnice s jednostavnim geometrijskim uzorkom. Ovi modeli dekorativnih jastuka sjajno će se uklopiti u pročišćene moderne prostore te im dati dozu topline i živahnosti.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri jastučnica: Jysk, 45x45 (55 kuna), Zara, 45x45 (259 kuna), Ikea 50x50 (29,90 kuna)

Možda vas zanima Ako imaš ovih 5 stvari u stanu, izbaci ih odmah! Unose lošu energiju u tvoj dom Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram/Getty

Komentari 0