Life&style

Triput na dan ili jednom na mjesec? Koliko često želiš seks sudeći prema tvom horoskopskom znaku

  • Zvijezde su se uplele i u tvoju seksualnost. Odnosno, barem imaju "svoje mišljenje o tome"
  • Neki znakovi su prepuni strasti i žele u najrazličitijim situacijama zadovoljiti svoju požudu
  • A opet, neki znakovi nisu seksualna bića i njima seks nije u prvom planu - njih ispunjavaju neke druge stvari

Naravno da postoji bezbroj faktora koji utječu na seksualnu želju, počevši od dužine veze ili braka, količine stresa u danu, raspoloženja, odnosa s partnerom...no, ipak, zvijezde također imaju "svoje mišljenje" o tome. I ako pitaš horoskop, dobit ćeš detaljan odgovor na pitanje - koliko se često tvoj znak želi seksati. 

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram

1. Ovan (21. ožujak do 19. travanj)

Ovan je klasični vatreni znak, a to znači da ti je seks veoma važan. I zato želiš što više akcije u krevetu, najbolje svaki drugi dan. Ne možeš si pomoći. U tebi je toliko energije i strasti koju želiš iskazati upravo kroz seks i zbog toga si spremna i za povremene kratke, isključivo seksualne veze. Jer tebi je to potrebno.

2. Bik (20. travanj do 21. svibanj)

Ti bi najradije cijeli vikend provela u zadovoljavanju svojih požuda jer ti si... Bikica. Nije pri tome uopće važno jesi li u stalnoj sretnoj vezi ili si tek upoznala tipa s kojim želiš seks. No, ti si od onih koji bi radije pričekali nekoliko dana pa tek onda vezu dignuli na viši nivo, s petinga na seks. Što znači da do sljedećeg vikenda željno očekuješ nevjerojatno uzbudljiva događanja u spavaćoj sobi koju ne bi uopće napuštala da se tebe pita.

3. Blizanci (22. svibanj do  21. lipanj)

Kod Blizanaca sve ovisi: ima trenutaka kad žele što više seksa, što češće, ali ima i onih kad je Blizanka sasvim zadovoljna s dugim periodima pravog celibata. To je sve posljedica tvog promjenjivog, nestalnog karaktera. Tvoje se raspoloženje mijenja iz minute u minutu.

Možda vas zanima Jesi među njima? Žene rođene u ovim horoskopskim znakovima su najbolje partnerice u vezi Rubrika Love&Sex Love&Sex

4. Rak (22. lipanj do 22. srpanj)

Ako si u sretnoj ljubavnoj vezi s osobom s kojom dijeliš povezanost na najdubljem emocionalnom nivou, seks će ti biti na pameti doslovno svaku noć. Svaka Račica je veoma emocionalno biće. Uvijek će tražiti načina da svoje osjećaje pretoči u akciju. Ali to istodobno znači da je za tebe posve nemoguće pristati na seks bez osjećaja, kao neku vrstu fizičke tjelovježbe.

5. Lav (23. srpanj do 22. kolovoz)

U prosjeku Lavovi žele seks barem jednom tjedno. Lavice su zanimljive i privlače i kad se oko toga nimalo ne trude. Osim toga, njihova je priroda veoma vatrena i drugi to naslućuju. Kad Lavica osjeti potrebu za strastvenim seksom, ona nađe načina da se on i ostvari. No, Lavove zanimaju i druge stvari u životu i one Lavu mogu odvući pažnju.

6. Djevica (23. kolovoz do 22. rujan)

Djevice žele seks i tri puta tjedno. Djevica voli kad se život složi u neku rutinu i metodički radi na tome da sve bude posloženo, pa čak i zdrava seksualna rutina. No, treba i ovo znati o Djevici - učinit će sve da se dokaže u spavaćoj sobi.

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram

7. Vaga (23. rujan do 22. listopad)

Od svih horoskopskih znakova Vaga je najsrdačnija i najviše se voli družiti. Ima magnetski privlačnu osobnost i kad nešto želi, ne boji se to i izreći i pokazati. Vage vole da ih se voli i poštuje i to traže od svojeg partnera. Baš zato seks priželjkuju tri i više puta tjedno.

8. Škorpion (23. listopad do 22. studeni)

Neće te iznenadtiti, Škorpionke žele seks neprestano, kad god je to moguće. Nitko nije tako pun seksualne energizije kao Škorpioni. Oni žele uživati i pružiti užitak i osjećati intenzivnu strast, što je više i češće moguće, čak im nije važno radi li se o istinskom intimnom partneru ili neznancu koji im je privlačan.

Možda vas zanima Što te čeka 2020: ljubavni horoskop za tvoj znak za godinu koja nam stiže Rubrika Love&Sex Love&Sex

9. Strijelac (23. studeni do 21. prosinac)

Sa Strijelcima je čudno: ili seks žele svaki dan, neprestano ili veoma rijetko. To je zato što su nepredvidivi i rijetko se žele pridržavati stalnih navika, rasporeda, rutine. Oni su primarno veoma impulzivni i sve se svodi na to kako su u tom trenutku raspoloženi.

10. Jarac (22. prosinac do 30. siječanj)

Jarci su prije svega predani radnici. Oni uvijek streme prema nekom svom cilju, jako su na njega usmjereni i zbog tog pod pritiskom. Baš zato, poželjet će seks usred tjedna, samo da se malo opuste, zaborave na stres. No, kad dođe vikend, kad se doista i mogu opustiti, počinje provod bez granica.

Možda vas zanima Kako se, sudeći prema svom horoskopskom znaku, nosiš kad ti je dan - apsolutna katastrofa Rubrika Life&style Life&style

11. Vodenjak (21. siječanj do 18. veljače)

Seks nije ono što Vodenjake najviše pali. Oni su prije svega intelektualna, a ne seksualna bića. Istovremeno, Vodenjaci su ekscentrični pa ih drugi ne mogu tako lako razumjeti. Što očekivati u vezi s Vodenjakom? Seks jednom u dva tjedna ili tu negdje, ne više.

12. Ribe (19. veljače do 20. ožujak) 

Ribe žele seks oko dva puta tjedno. Ribe su veoma emocionalna bića, ali to ne znači da su i seksualna. Ribe se uvijek čuvaju od drugih, a to znači da ne žele ni svoje tijelo prečesto dijeliti s nekim drugim, pogotovo ako to nije bliska osoba.

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0