Love&Sex

Što te čeka 2020: ljubavni horoskop za tvoj znak za godinu koja nam stiže

  • Sigurno već odavno znaš da ti zvijezde itekako puno toga mogu otkriti kad je riječ o ljubavi 
  • Čak i ako ne vjeruješ baš u horoskope – znamo da ćeš ovaj pročitati! 
  • Naime, saznat ćeš što zvijezde kažu o tome kakav te ljubavni život očekuje sljedeće godine 

Sljedeće godine očekuje nas veliko planetarno poravnanje -  to će biti jedinstvena pojava, odnosno nešto što će znatno utjecati na sve nas. Naime, Saturn i Pluton će biti u konjunkciji na 22 stupnja znaka jarca, kažu astrolozi. Naime, to je poseban planetarni ples – ples koji donosi promjene u našim životima. Stoga se nemoj bojati ili boriti protiv promjena. Ona će se dogoditi bez obzira želiš li to ili ne. Dakle, 2020. bit će općenito godina velikih promjena. Budi spremna – pogledaj što ti sljedeća godina donosi među plahtama…

Ovan 

Ovnovi su vjerne, ali dominantne osobnosti – to se odražava i u tvom ljubavnom životu. Za 2020. godinu to znači sljedeće: neće biti seksa na jednu noć! Međutim, dobre vijesti za sve ovnove kojima je dragi u blizini: Merkur i Venera pobrinut će se za pozitivan utjecaj na seks i erotiku bez kraja… 

Bik 

Bik zna što želi, ali je manje određen od ovna. To će ga dovesti do vrućih flertova koji će nerijetko završiti avanturom. Međutim, 2020. će za bika prvenstveno biti puna dobre zabave i raspoloženja – i puuunooo ljubavi! 

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram

Blizanci 

Blizancima je potrebno puno promjena – osobito u ljubavi. A tu stanje već neko vrijeme nije baš osobito dobro. Sada je tome kraj! Manje posla, više vremena za prijatelje te osobito za ljubav, vrući flert i sjajan seks – sve su to pozitivne promjene koje očekuju blizance u 2020. godini - koja će za blizance biti jedna od najromantičnijih ikada.  

Rak

Pošto je rak ljetno dijete, kao stvoren je za vruće ljetne noći. To znači sljedeće: osobe rođene u znaku raka očekuje vruće razdoblje puno seksa u lipnju i srpnju. Hoće li to bi ludi seks na jednu noć ili će možda seks čak prerasti i u vezu? Hm, sve je moguće!

Lav 

Lav je sličan ovnu: svojeglav je i želi dominirati u stvarima kao što je seks. Međutim, to se neće dogoditi sljedeće godine: naime, kralj životinja bit će superemocionalan te će svoje osjećaje prebaciti i u spavaću sobu. Dakle, neće biti previše ljubavnih avantura – nego ti se jako smiješi ozbiljna veza. 

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram

Djevica 

Godina 2020. bit će za osobe rođene u znaku djevice sve drugo – samo ne dosadna. Vruće vijesti i ljubavne igre su više nego vjerojatne. Pluton, planet transformacije, pobrinut će se za nove očaravajuće impulse i vruću akciju – i u spavaćoj sobi! 

Vaga 

Godina 2020. ima tonu ljubavne sreće u torbi. I ti ćeš dobiti tonu novih Venerinih blagoslova za svoj ljubavni život. Možeš očekivati da se iz tvoje okoline izdvoji jedna osoba koju prije nisi smatrala baš najprivlačnijom. Iznenadit će te svojim sposobnostima – kako vani, tako i u spavaćoj sobi. 

Škorpion 

Škorpioni su vrlo emotivni te nisu skloni uzbudljivim seksualnim avanturama. Tim bolje – naime, zvijezde ti najavljuju kraj dugog razdoblja bez partnera. Dakle, novi ljubavnik mogao bi ući u tvoj život u 2020. – pod uvjetom da se i ti malo potrudiš. Nesigurnost i rezerviranost su te dosad sprječavali da se otvoriš ljudima oko sebe. To treba prestati – kad budeš onakva kakva doista jesi, drugi će uvidjeti koliko si nevjerojatno privlačna. 

Strijelac 

Dragi strijelci, pripremite se! Naime, vrijeme je da napustiš puževu kućicu i počneš se dobro zabavljati! Zvijezde su ti naklonjene i očekuje te ispunjen ljubavni život u 2020. godini. 

 

Jarac 

Jarcima nije previše stalo do romantike. Tako će biti i sljedeće godine – neće se nešto značajno dogoditi u tvom ljubavnom životu. Zapravo, zvijezde ti savjetuju da se okreneš prema sebi sljedeće godine – uživaj u svemu što ti život pruža i malo popusti kočnice! 

Vodenjak 

Vodenjaci vole slobodu i često koračaju kroz život bez nekih zapreka. Međutim, zadnje vrijeme si nešto zamišljena i nisi previše raspoložena. Međutim, to će se odmah u početku 2020. promijeniti, dobro raspoloženje će ti porasti, a to će osjetiti i ljudi oko tebe. Djelovat ćeš privlačno kao nikada dosad. To je pravo vrijeme da se okružiš pozitivnim ljudima te slaviš s njima! 

Ribe 

Ribe vole pustiti drugima da naprave prvi korak. Osobe rođene u znaku ribe vole osjećajan i polagani seks te više uživaju dok su pasivne, a ne aktivne. To se neće promijeniti ni u 2020. – međutim, tvoja neočekivana reakcija na jednu osobu iz tvog okruženja će te iznenaditi sredinom godine – i to jako ugodno! 

Photo: Shutterstock/Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • SandraPusica99

    Pozdrav svim građanima Hrvatske i šire Moje ime je gospođica Sandra Pusica. Ovdje sam da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam dobio zajam od 150000 eura od pouzdanog zajmodavca zvanog gospođa Dora Wealth, dobio sam zajam od 2% kamate, ... prikaži još!
  • midlandcredit

    Trebate li brzi i hitni zajam s relativno niskom kamatnom stopom od čak 3%? Nudimo poslovne zajmove, osobne zajmove, stambene kredite, auto kredite, studentske zajmove, zajmove za konsolidaciju duga npr. bez obzira na vašu kreditnu ocjenu. Zagarantovani smo pružanjem financijskih ... prikaži još!
  • martete141

    Dr.Agbazara je sjajan čovjek, ovaj liječnik mi pomaže vratiti moju ljubavnicu Jenny Williams, koja je prekinula sa mnom prije 1 godinu, a prije nekoliko dana se vratio k meni i zamolio je da ih prihvati uz pomoć tih duhovnih sila. ... prikaži još!