Life&style

Saznale smo sve tajne u prehrani i tjelovježbi lijepe vojvotkinje, evo zašto izgleda fenomenalno...

  • Meghan Markle jedna je od onih žena čiji izgled mnoge od nas žele kopirati
  • Osobito je to tako kad je riječ o modi, ali i o brizi za zdravlje, tjelovježbi i prehrani
  • Zato smo pronašle sve što trebaš znati o njezinim omiljenim vježbama i načinu prehrane, a nešto bi te pritom moglo iznenaditi!

Vojvotkinja od Sussexa jedna je od najutjecajnijih žena kako u svijetu mode tako i u sferi njege tijela i održavanju zdravlja. Lijepa je Meghan i prije otkrivala tajne koje joj pomažu da tijekom cijele godine zadrži svoju besprijekornu liniju i formu

Tijekom godina skupilo se puno njezinih savjeta i preporuka, a sve što trebaš znati o prehrani i tjelovježbi popularne vojvotkinje nalazi se upravo ovdje. 

Trčanje

Meghan Markle još je 2013. godine pričala kako obožava trčanje jer je dobro i za njezin um i tijelo. Ipak, tijekom snimanja popularne serije "Suits" njezin je raspored bio toliko gust da je trening trebala smanjiti. Budući da joj je posao počinjao već u 4 sata ujutro, nije joj baš ostajalo puno vremena za trčanje. "Ako nemam vremena za dulji trening, uzmem psa i kratko odem trčati. To što sam aktivna moja je vrsta meditacije", rekla je nekadašnja glumica za Best Health.

Možda vas zanima Znaš li kako ti krastavci i jogurt mogu pomoći u održavanju idealne težine? Rubrika Život Život

Joga

Nakon što je postala članica kraljevske obitelji, Meghan je otkrila da svako jutro vježba jogu kako bi ostala prizemna i osjećala bolju povezanost. To ni ne čudi s obzirom da je njezina majka, Doria Ragland, učiteljica joge u Los Angelesu pa je Meghan s njom počela vježbati još kao tinejdžerica. Lijepa vojvotkinja danas s vježbama počinje već u ranim jutarnjim satima, u 4:30, a sve to joj pomaže i u jačanju mentalnog zdravlja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ein Beitrag geteilt von The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) am

Meghan vježba nekoliko puta tjedno s učiteljem Duncanom Parviainenom. Osim toga, objasnila je da je toliko priželjkivala jogu u trudnoći da su ona i Harry dodali čak i studio za jogu u svojem domu u Windsoru, kako piše People.

Pilates

U intervjuu za Women's Health rekla je da je pilates "najbolja stvar koju možete učiniti za svoje tijelo". "Vraćaš se iz nekoliko razloga. Najvažnije, tvoje se tijelo odmah mijenja. Dopusti si samo dva dolaska i vidjet ćeš razliku", objasnila je tada vojvotkinja.

Možda vas zanima Kraj jedne kraljevske ere - Harry i Meghan službeno napustili Williama i Kate Rubrika Stars Stars

15-minutne vježbe

Ako nema vremena, Meghan vježba barem 15 minuta na dan. "Samo pronađi te male trenutke koji će ti pomoći, i na kraju dana već ćeš imati odrađen puni trening", rekla je za svojevremeno za Shape.

Nakon trudnoće

Nakon rođenja sina u lipnju ove godine vojvotkinja je zapanjila svijet kad se dva dana nakon poroda pojavila pred medijima s trbuščićem i pokazala kako doista izgleda žensko tijelo. Samo nekoliko mjeseci kasnije Meghan je svim novopečenim mamama dala do znanja da će polako vratiti svoj prijašnji izgled kao što je to učinila i ona. Ponovno se posvetila jogi koja je postala njezina rutina i kojom polako vraća svoje zdravlje.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Meghan je fleksitarijanka

Ne, vojvotkinja od Sussexa nije veganka, samo je osviještena o onome što jede. Naime, u jednom je intervjuu iz 2016. rekla da je tijekom snimanja serije pokušavala jesti veganske namirnice tijekom tjedna, a vikendima biti fleksibilnija. U rujanskom je izdanju Voguea, kojeg je Meghan i sama uređivala, Michelle Obama potvrdila da lijepa vojvotkinja nije veganka jer su zajedno ručale pileće tacose .

Prehrana tijekom tjedna

Tijekom tjedna Meghan svako jutro konzumira čašu tople vode s limunom. Za doručak pojede žitarice s bananama i sirupom od agave, za ručak salatu s proteinima, užina su joj jabuke s maslacem od kikirikija, zatim popije sok od zelenog povrća, a za večeru uživa u tjestenini s tikvicama i parmezanom te čašom vina.

Možda vas zanima Meghan Markle OVO doručkuje za sjajnu kožu Rubrika Beauty Beauty

Vojvotkinja je već rekla da jede što je moguće zdravije. Izbjegava sve što bi joj teško sjelo, a preferira ribu i povrće. Ipak, vikendima si dopušta odstupanja od pravila. I sama je svjesna da ako se čovjek ograničava u prehrani, sve što si neće dopustiti željet će samo još i više. Zato je ravnoteža za Meghan ključ svega.

Vikendi za uživanje

Vikendima tako vojvotkinja doručkuje omlet sa svježim ljekovitim biljkama i sirom te tost, za ručak uživa u morskoj hrani i ponekad krumpirićima, a večera juhu. Lijepa je Meghan osim toga ljubiteljica crvenog vina. Njezin je nekadašnji blog, The Tig, i dobio ime po njezinome omiljenom vinu, Tignanellu, talijanskom proizvodu iz Toskane.

Ipak, vojvotkinja će prije popiti smoothie pripravljen od svježeg povrća nego što će posegnuti za kavom. Zeleni joj sok daje svu potrebnu energiju, kako je znala reći u brojnim intervjuima. Međutim, i Meghan je puna iznenađenja. Priznala je tako da ponekad uživa i u tjestenini sa sirom prženim krumpirićima. "Obožavam krumpiriće i nije me sram priznati. A posebno pak volim mac'n'cheese", rekla je vojvotinja, piše NY Post.

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0