Beauty

Meghan Markle OVO doručkuje za sjajnu kožu

U posljednje vrijeme zanima nas baš sve što radi buduća pripadnica britanske kraljevske obitelji, posebice kad je riječ o tajnama njene ljepote!

Zbog čega gospođica Markle ima takav prekrasan sjaj? Jasno, prvi odgovor je jer je zaljubljena (i to u kraljevića!), no ima i još jednu malu, slatku tajnu. Naime, nedavno je otkrila kako su zdrav i cjelovit doručak zaslužni za njenu prekrasnu, vibrantno mladenačku kožu zavidna sjaja. I tajna je uistinu slatka - riječ je o manuka medu!

Nedavno je povjerila svijetu svoje beauty navike, ali i ispričala kako su se one mijenjale tijekom godina. Izjavila je da se i njezin odnos spram starenja tako mijenja. Trudi brinuti se o svom tijelu i koži i to ne samo iz estetskih razloga. Shvatila je da ono što jede, kao i ono što pije, uvelike utječe na to kako se osjeća. Trudi se stoga što više odmarati i pomno pazi na to koliko vode pije. 

Čime točno započinje dan? Njen doručak se sastoji od zobenih pahuljica s bananama ili kakvim drugim voćem uz obavezan dodatak manuka meda i pčelinje peludi. Meghan nije jedina zvijezda koja se odlučuje za ovu slatku opciju, no zašto su sve toliko lude za manuka medom? On pruža prirodan boost za kožu, pomaže joj podići razine elastina i potiče regeneraciji stanica. Otkriveno je kako ima i antibakterijska i antiupalna svojstva, koja su svakako plus uz to što zaista njeguje. Smatra se prirodnim čudom za zdraviju, njegovanu i zdravu kožu - i to za svaki tip kože.

Možda vas zanima Testirala sam jeftine sheet maske i ova je najbolja! Rubrika Beauty Beauty

Manuka med nalazi se i u mnogim proizvodima za njegu i higijenu lica, tijela i kose, pa ga možeš i tako konzumirati.   | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Dr. Organic manuka med maska za lice - 89,90 kn (Bauerfeind)

Photo: Instagram

Komentari 0