Stars

Ovako Meghan dovodi tijelo u formu za vjenčanje

Možeš isprobati i ti - imamo video!

Još samo 5 mjeseci dijeli Meghan Markle od ulaska u kraljevsku obitelj i službene titule 'Njezino kraljevsko visočanstvo princeza Harryja od Walesa'. Cijeli svijet čeka to vjenčanje i, iako se to možda ne vidi, mladenka je sigurno pod pritiskom da izgleda što ljepše na taj dan.   
Upravo iz tog razloga Meghan se bacila na posao i posvetila vježbanju, a mi ćemo ti otkriti o kakvoj se točno vrsti treninga radi.
U intervjuu za britanski magazin Women's Health Meghan priznaje da je totalno opsjednuta svojom trenericom i  prijateljicom Heather Dorak, koja je ujedno i vlasnica pilates studija. Tvrdi da su njezini satovi pilatesa nešto najbolje što možeš napraviti za svoje tijelo.
 "U njezin studio vraćaš se iz više razloga. Kao prvo, rezultate tjelovježbe vidiš odmah, kao drugo Heather je izvrsna i inspirira me kao instruktor i prijatelj. Također, ljudi na satovima su motivirajući i opušteni, a sve je to rezultat njene pozitivne energije!"- kaže Meghan. 

Pa o čemu se tu točno radi?!
Prema web stranici studija, Pilates Platinum je zabavna tjelovježba za tijelo i dušu. Traje 55 minuta kroz koje se prođu vježbe visokog intenziteta, do vježbi za snagu, izdržljivost  te fleksibilnost mišića.
Izolira grupe mišića i ciljano djeluje na njih kroz niz vježbi, kao što je plank, iskorak, sklek i trbušnjaci. Kao dodatno opterećenje koristi se 'megaformerom' (spravi koja je slična popularnijem reformeru). "Rezultati su zadivljujući pa dajte šansu", kaže Meghan. Mi smo pronašli videe na kojima Meghanina ljubljena trenerica otkriva tajne top figure. Zašto i ti ne bi trenirala kao Njezino visočanstvo?!

 

 

Photo: Instagram

Komentari 0