Life&style

Predivna istarska kuća Saše Šekoranje savršena je oaza umjetnosti, prirode i tišine

  • Predivno uređen interijer i eksterijer kuće Saše Šekoranje u Istri savršeno se spojio sa seoskim okruženjem malog istarskog mjesta
  • Kamenu kuću okružuje veliki vrt u kojem Saša uzgaja više vrsta cvijeća
  • Uz kamenu kuću u unutrašnjosti, poznati dizajneri interijera ima i prekrasno uređen stan u Rovinju

Saša Šekoranja sve oduševljava svojim inovativnim i kreativnim cvjetnim i dizajnerskim idejama koje možemo vidjeti u njegovu izlogu i studiju u Zagrebu, no posljednje nas je zaintrigirao njegov drugi dom u unutrašnjosti Istre.

Akademski slikar, cvjećar i dizajner interijera pronašao je svoju oazu na čak dvije lokacije u Istri. Prema razgovoru u jednom intervjuu, Saša je rekao kako je "Rovinj mjesto na kojemu je moja socijabilnost na vrhu. Kada se zaželim mira, odlazim u svoju kuću na selo u blizini. Tamo me čeka veliki vrt koji je antipod svemu onom što živim u Zagrebu i Rovinju."

Prekrasno uređen stan, u baroknom i minimalističkom stilu s pogledom na more samo je dio istarske priče Saše Šekoranje. U svojoj kući, koja se nalazi u malom mjestu u unutrašnjosti Istre, Svetom Lovreču Pazenatičkom, Saša uživa u svom predivno uređenom interijeru i eksterijeru.

U prostranom vanjskom prostoru nalazi se i veliki bazen, koji je prema Sašinom opisu "pravi spas od vrućine".

Kamenu kuću okružuje veliki vrt prepun zelenila i raznih vrsta cvijeća, gdje Saša svakodnevno ima priliku svježim cvijećem ukrasiti svoje prostorije pa tako sa svojim pratiteljima dijeli i trenutke poput "jutarnje berbe dalija u vrtu", ali i uređenja vrta i vrtlarenja u kojem uživa.

Možda vas zanima Ova mama nije profesionalna vrtlarica, ali ima najčarobniji vrt koji je osvojio Instagram Rubrika Life&style Life&style

Iako se dvije lokacije u Istri razlikuju, Saša na obje s jednakom radošću ugošćuje svoje prijatelje te zajedno uživaju u ukusno spravljenim jelima za prekrasno uređenim stolom koji Saša dizajnira i uredi.

Hortenzije, ruže i božuri samo su dio vrsta cvijeća koje se mogu vidjeti na fotografijama savršeno uređenih stolova za doručak, ručak ili večeru u istarskoj kući Saše Šekoranje.

Nick Bailey Možda vas zanima 7 fantastičnih Instagram profila koje će obožavati svi koji vole cvijeće i vrtlarenje Rubrika Life&style Life&style


 

Photo: Instagram @sasasekoranja

Komentari 0