Life&style

Otkrij koji je posao idealan za tebe prema tvojim horoskopskim osobinama...

  • Nismo svi za sve, ali u svakoj od nas krije se genijalka za određeni posao, barem zvijezde tako misle
  • Prema horoskopskom znaku otkrij svoj talent i saznaj tako koji je idealan posao za tebe
  • Škorpioni su sjajni policajci, a ako si Vaga, tada računaj na uspješnu odvjetničku karijeru

Svi mi imamo talente koji nas u određenim disciplinama čine vještijima od naših prijatelja ili poznanika. Bilo da se radi o statističkoj matematici, povlačenju savršene crte od tuša na očima ili nekog određenog sporta - svakome od nas nešto ide bolje nego drugima. Naravno ne krije se u svakome genije stoljeća i to je sasvim u redu. Ipak vrijedi moguće potencijale iskoristiti. Spoznaja o vlastitom posebnom talentu može ti pomoći pri pronalasku pravog posla za tebe.

Jarac : Smirenost

Znaš što imaš u životu i zadovoljna si time. Ne posežeš za zvijezdama, ali si sretna kad imaš vrapca u ruci. Zbog toga izgledaš nevjerojatno opušteno. Kao prijateljica imaš sposobnost srušiti sve one koji se uzdižu i spustiti ih na tlo. Idealan posao za tebe je - socijalna radnica ili bračna savjetnica.

Vodenjak: Individualnost

Ne zanima te što drugi misle o tebi. Tvoja životna filozofija ne temelji se na bahatosti, već težiš druženjima  s prijateljima. Svoje odnose temeljiš na toleranciji i dobročinstvu. Osmijeh na tvom licu uvijek je iskren i stvaran! Posao iz tvojih snova je rad u trgovini ili restoranu.

Možda vas zanima Znaš li kako ti krastavci i jogurt mogu pomoći u održavanju idealne težine? Rubrika Život Život

Riba: Maštovitost

Nijedan drugi horoskopski znak nema toliko mašte kao ti. Uvijek imaš dosta osobnih anegdota u koje voliš dodavati dozu napetosti. Tvoj posao iz snova definitivno je scenaristica ili spisateljica.

Ovan : Borbeni duh

Ako si rođena u ovom znaku rođena si sportašica, voliš sve što donosi akciju - odbojka, košarka ili rukomet, svejedno. Ne bojiš se novih situacija i nikad ne gubiš volju za pobjedom, čak i ako ne ide dobro. Savršen posao za tebe - profesionalna sportašica.

via GIPHY

Bik: Umjetnost

Ti si osoba koja voli detalje i lijepe stvari. Ispunjenje pronalaziš u kreativnim zanimanjima i hobijima gdje možeš pokazati svoj talent. Idealna zanimanja za tebe su: slikanje, kuhanje, cvjećarstvo ili sve što ima veze s ljepotom. 

Blizanac: Multitasking

Često imaš poteškoća kad se moraš odlučiti između dviju stvari. Imaš sposobnost obavljati više stvari istovremeno. Stvorena si za glumačke uloge baš zbog multitaskinga.

Možda vas zanima Lavovima će cvjetati ljubav, a vagama posao: kojim će horoskopskim znakovima rujan biti najbolji mjesec Rubrika Life&style Life&style

Rak: Briga

Vrlo si brižna osoba. Nije bitno da li se radi o prijatelju ili neprijatelju, uvijek si spremna pomoći. Ljudi cijene kod tebe to što pažljivo slušaš i uvijek imaš neki savjet. Socijalne profesije su ti opcija, ali i savjetodavna uloga u upravljanju ili ljudskim resursima.

Lav: Samopouzdanje

Kao i bik, imaš veliki dar za kreativnost. Voliš stvarati, bilo da je to velika slika na platnu ili samostalno sastavljena ljubavna pjesma. Rođena si zabavljačica pa si uvijek glavna na proslavama. Idealan posao za tebe je slikarica, spisateljica ili pjevačica.

via GIPHY

Djevica: Pedantnost

Što god radila izuzetno si temeljita i uredna. Svaki predmet  za tebe ima svoje mjesto u kući. Red i urednost su glavni čimbenici koji ti daju potrebnu sigurnost. Tvoje idealno zanimanje jest dizajnerica  interijera ili doktorica.

Škorpion: Sklonost riziku

Kada nešto naumiš to i učiniš.  Nikad ne odustaješ od toga što si naumila koliko god to bilo komplicirano ili iscrpljujuće. S jedne strane imaš divlje samopouzdanje, a s druge strane si željna novih znanja.  Ne bojiš se sukoba već ga s lakoćom rješavaš. Tvoj posao iz snova je policajka ili sutkinja.

Možda vas zanima Pronađi partnera po ljubljenju: Koji horoskopski znakovi se međusobno najbolje ljube Rubrika Love&Sex Love&Sex

Strijelac: Optimizam

Ako si imala loš dan osoba rođena u znaku strijelca sigurno će te oraspoložiti. Zbog velikog uspjeha u svom životu uvijek razmišljaš pozitivno. Idealan posao bi bio trenerica nekog sporta.

Vaga : Diplomacija

Dobra si posrednica jer uvijek pokušavaš razumjeti obje strane te im reći tko je u pravu i dati im savjet. Osjećaš se ugodno u poslovima kao što su odvjetnica ili bračna savjetnica.

Možda vas zanima Pogledaj što tvoj zvjezdani znak iz horoskopa drevnih Maja otkriva o tebi Rubrika Life&style Life&style
Photo: shutterstock

Komentari 0